Αγγελική Δαλιάνη: Ακομπλεξάριστη θηλάζει τον γιο της και ο Μάνος Παπαγιάννης απαθανατίζει την στιγμή


Αγγελική Δαλιάνη: Ακομπλεξάριστη θηλάζει τον γιο της και ο Μάνος Παπαγιάννης απαθανατίζει την στιγμή

Οι φωτογραφίες που ανήρτησαν και τα μηνύματα τους

Στις 16 Σεπτεμβρίου η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης απέκτησαν το δεύτερο μωράκι τους, λίγο νωρίτερα από ότι το περίμεναν, καθώς ο μπέμπης τους γεννήθηκε πρόωρα.

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Παπαγιάννη μετά τον ερχομό του μωρού τους στο σπίτι! [βίντεο]

Το μωράκι τους έμεινε σχεδόν ένα μήνα στην θερμοκοιτίδα κι από τότε που επέστρεψαν όλοι μαζί στο σπίτι το ζευγάρι ζουν μοναδικές και τρυφερές στιγμές.

Διαβάστε επίσης: Σημαντική η σημερινή ημέρα για την Αγγελική Δαλιάνη και το Μάνο Παπαγιάννη! Βγήκε το μωρό τους από τη θερμοκοιτίδα!

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του χθες, 6 Νοεμβρίου ανήρτησε φωτογραφία που απαθανάτιζε την Αγγελική Δαλιάνη να θηλάζει τον γιο τους στέλνοντας το δικό της μήνυμα. "Παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού!!! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το μητρικό γάλα!!! Photos @manospapagiannis #breastfeeding #breastfeedingweek #breastfeedingmom #thebestgift" σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό η ηθοποιός, ενώ από την πλευρά του ο Μάνος Παπαγιάννης έγραψε στην σχετική λεζάντα: "est pictures of my life... @aggelikidaliani @manospapagiannis #family #happy #breastfeeding #boy #baby #wife #photography #photoshoot #picoftheday".

Δείτε τις φωτογραφίες:

Tags αγγελικη δαλιανη, μανος παπαγιαννης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1222 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3545 s // Total time: 2.4767 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X