Eλεονώρα Μελέτη: Μίλησε για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε το πρόβλημα με το βάρος της που την απασχολεί


Eλεονώρα Μελέτη: Μίλησε για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε το πρόβλημα με το βάρος της που την απασχολεί

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια on camera

Την πιο όμορφη φάση της ζωής της ζει η Ελεονώρα Μελέτη αφού σε λίγους μήνες θα κρατάει τον πρώτο καρπό του έρωτα της με τον Θοδωρή Μαροσούλη ενώ μετά τον ερχομό του μωρού τους θα ντυθεί νυφούλα.

Διαβάστε επίσης: Η αναφορά της Ελεονώρας Μελέτη στην πεθερά της! [εικόνα]

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην θεατρική πρεμιέρα της παράστασης "Όταν Σβήνουν τα Φώτα" μαζί με τον σύντροφο της, τους γονείς της, αλλά και τα πεθερικά της και δεν δίστασε να μιλήσει για το χαρμόσυνο γεγονός στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day".

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη στο instagram με φουσκωμένη κοιλίτσα!

"Όταν σβήνουν τα φώτα, να προσέχετε, γίνονται πολλά! Υπάρχει παντού λάμψη, σαν αστερόσκονη! Δεν ρωτάνε την ηλικία σε μια κυρία, γιατί και αυτοί οι μήνες μετρώνται στην ηλικία. Δεν ξέρουμε το φύλο και δεν νομίζω να το μάθουμε κιόλας. Πέρασα λίγο δύσκολα το πρώτο τρίμηνο, αλλά με ταΐζει αρκετά τώρα που έχω όρεξη. Τον ταλαιπώρησα πολύ. Προσέχω πολύ τη διατροφή μου, δεν μπορώ να πάρω και πολύ βάρος λόγω της μέσης μου. Δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, για να είμαι ειλικρινής! Με προσέχει πολύ. Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν ξεχωριστό. Από την αρχή. Από τη μέρα που με γνώρισε. Ζηλεύουμε με μέτρο", είπε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη.

Tags Ελεονώρα Μελέτη, θοδωρης μαροσουλης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5047 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2245 s // Total time: 2.7291 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X