Δούκισσα Νομικού: Η δύσκολη εγκυμοσύνη και η απαγόρευση του γιατρού


Δούκισσα Νομικού: Η δύσκολη εγκυμοσύνη και η απαγόρευση του γιατρού

Όλες οι λεπτομέρειες

Μπορεί να παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου όμως η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης δεν είχαν μέχρι στιγμής πάει το γαμήλιο ταξίδι που όλοι οι νεόνυμφοι συνηθίζεται να κάνουν.

Ο Δημήτρης διατηρεί επιχείρηση στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου και έτσι εκ των πραγμάτων ήταν αδύνατον να εγκαταλείψει το «πόστο» του το καλοκαίρι. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο τους η λαμπερή παρουσιάστρια έμαθε ότι είναι έγκυος. διαβάστε παρακάτω…

Ωστόσο, πληροφορίες μου πουμας μεταφέρει μέσα από το blog "Τάδε Effie" το youweekly.gr, αναφέρουν ότι η Δούκισσα έχει μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και γι αυτό εξάλλου δεν βάφει τα μαλλιά και τα νύχια της αν και βρίσκεται στον λαμπερό χώρο της τηλεόρασης..

H Δούκισσα ήθελε πολύ το μωράκι της να γεννηθεί υγιές και γι αυτό πρόσεχε πολύ και ακολουθούσε κάθε συμβουλή που της έδινε ο γιατρό της. Μόνη εξαίρεση το ταξίδι που έκανε στην Πολωνία για επαγγελματικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης:Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη βόλτα για ψώνια για μωρουδιακά

Το ταξίδι αυτό είχε συμφωνηθεί καιρό πριν, όμως, μόλις πριν λίγες εβδομάδες όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ότι ο γιατρός της έδωσε στην εγκυμονούσα Δούκισσα την συγκατάθεσή του να το πραγματοποιήσει. Γι’αυτό τον λόγο η λαμπερή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της είχαν αναβάλει μέχρι και σήμερα το γαμήλιο ταξίδι τους και είχαν βρεθεί μόνο στην αγαπημένη τους Μύκονο, το νησί του έρωτά τους.

Το λαμπερό ζευγάρι ωστόσο συμβουλεύτηκε και πάλι τον γιατρό του και αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής για το ταξίδι του μέλιτος που τόσο περίμεναν, το οποίο θα έχει ως έδρα ή στάση το Λονδίνο. Για αυτό το ταξίδι ενημέρωσε και πάλι τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το προσωπικό της Blog "Dutchesss Daily"

"Αυτή τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές βρίσκομαι όπως βλέπεις στο αεροπλάνο κουκουλωμένη - μα γιατί έχει πάντα τόσο κρύο στα αεροπλάνα και τα καράβια; - και ετοιμαζόμαστε να απογειωθούμε για Λονδίνο. Όχι, αυτή τη φορά δεν πρόκειται για άλλο ένα επαγγελματικό ταξίδι αστραπή. Αυτή τη φορά θα είμαστε μόνο οι δύο μας. Λάθος, οι τρεις μας :-)

Αυτά για την ώρα, η αεροσυνοδός μου γνέφει πως πρέπει να κλείσω το κινητό! Σου κλείνω το μάτι και σου στέλνω ένα μεγάλο φιλί!
Stay tuned!"

Tags δουκισσα νομικου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, εγκυμοσύνη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5219 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2389 s // Total time: 2.7608 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X