Νέα τάση στις αγορές μέσω internet


Νέα τάση στις αγορές μέσω internet

Τελευταία πολύς θόρυβος γίνεται για μια καινούρια μέθοδο ηλεκτρονικών αγορών, την αντίστροφη δημοπρασία προϊόντων.

Τον Νοέμβριο του 2012, οι εμπνευστές της ιδέας Ηλίας Παντελάκης και Τζάκο Καράσσο κατέλαβαν την πρώτη θέση στο διαγωνισμό νεανικής επιχειρηματικότητας ‘’Get in the Ring’’ για το site τους dealingers.com.

Τι σημαίνει όμως αντίστροφη δημοπρασία;
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σύστημα συνεχών εκπτώσεων. Ενώ στην παραδοσιακή δημοπρασία η τιμή ενός προϊόντος αυξάνεται, στο dealingers.com όσοι περισσότεροι χρήστες εκδηλώνουν ενδιαφέρον για ένα προϊόν η τιμή του μειώνεται. Έτσι, ο κάθε χρήστης αποφασίζει ο ίδιος πόσα χρήματα θέλει να δώσει για το προϊόν που θέλει να αγοράσει.

Το dealingers.com έχει απλώσει τα φτερά του στην Ελλάδα, στη Γερμανία και στις Η.Π.Α. . “Αναμφίβολα οι κάτοικοι αυτών των χωρών είναι πιο εξοικειωμένοι με τις ηλεκτρονικές αγορές. Αναμένουμε χιλιάδες νέους χρήστες που σημαίνει ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις για όλους” δηλώνουν οι ιδιοκτήτες του site.

Ανακαλύψτε μόνοι σας τη νέα αυτή μόδα αγορών μέσω internet στο dealingers.com και αγοράστε επώνυμα προϊόντα, από τηλεοράσεις και προϊόντα τεχνολογίας μέχρι και είδη σπιτιού, σε τιμές πολύ χαμηλότερες από την υπόλοιπη αγορά.

Tags διαδικτυο, αγορές, δημοπρασια, ιντερνετ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9288 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3671 s // Total time: 2.2960 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X