L’Absolu Rôses: Η τέχνη του ροζ στα χείλη!


L’Absolu Rôses: Η τέχνη του ροζ στα χείλη!

Η Lancôme γιορτάζει το \"joiedevivre\" 

Το 2017, μέσα από τη μακρά εμπειρία της στο χρώμα και στην τέχνη του μακιγιάζ, η Lancôme γιορτάζει το "joiedevivre" ντύνοντας στο ροζ τα χείλη και τα νύχια κάθε γυναίκας.

L’Absolu Rôses! Μια συλλογή glosses, μολυβιών για τα χείλη, και βερνικιών, σε ροζ αποχρώσεις ιδανικών για να διασκεδάσετε και να ξετυλίξετε όλη σας την τολμηρή δημιουργικότητα. Το μακιγιάζ δεν είναι απλώς μια διαδικασία, είναι ένα δώρο στον εαυτό μας, μια υπέροχη στιγμή που επαναλαμβάνεται κάθε μέρα.

Η πιο πρόσφατη καινοτομία στο μακιγιάζ των χειλιών, το L’AbsoluRoses προσθέτει 14 νέες αποχρώσεις σε διάφανα, κρεμώδη και ματ φινιρίσματα στην τεράστια γκάμα των 86 ήδη υπαρχουσών αποχρώσεων του L’AbsoluRouge.

Η εξαιρετική αυτή παλέτα εμπλουτίζεται επίσης με τις 8 νέες αποχρώσεις των μολυβιών Le Lip Liner και τα 14 νέα βερνίκια Le Vernis, σε δροσερά, φωτεινά και εντυπωσιακά χρώματα.

L’Absolu Roses Cream 132 Caprice

Ένα κόκκινο για κάθε μέρα,ένα κόκκινο για κάθε νυχτερινή έξοδο - το 132 Caprice είναι μια φωτεινή και μεθυστική απόχρωση, είναι το κόκκινο που αναζητά κάθε γυναίκα. Περιποιείται τα χείλη με μια βάση σαν balm και ταυτόχρονα τα ντύνει με υπέροχη, σατινέ λάμψη.

L’Absolu Roses Sheer 317 Pourquoi Pas

Με μία διακριτική, ρόδινη απόχρωση που αποπνέει αθωότητα, το 317 Pourquoi Pas αιχμαλωτίζει με την εκρηκτική φωτεινότητά του όλη τη φρεσκάδα του ροζ. Μια γρήγορη κίνηση και τα χείλη γίνονται αστραφτερά, ζουμερά, παιχνιδιάρικα… απλώς ακαταμάχητα!

L’Absolu Roses Matte 378 Rose Lancôme

Σήμα κατατεθέν της Lancôme, αυτή η βαθιά, ζωηρή απόχρωση ματζέντα είναι η επιτομή της φιλοσοφίας της μάρκας. Είναι η υπογραφή της Lancôme. Ένα χρώμα τολμηρό εκ πρώτης όψεως, που όμως απαλύνεται από το βελούδινο φινίρισμα της ματ σύνθεσής του, η οποία συνδυάζει το τζελ με τα προστατευτικά κεριά. Απόλυτα μαγευτικό.

Tags Lancôme L’Absolu Rôses, ΛΙΠ ΓΚΛΟΣ, χείλη, Ομορφια, Μακιγιαζ, LIP GLOSS, beauty, makeup, make up


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7692 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4014 s // Total time: 3.1707 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X