Μαθήματα στυλ από τις καλύτερες εμφανίσεις της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη στο "My Style Rocks"


Μαθήματα στυλ από τις καλύτερες εμφανίσεις της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη στο "My Style Rocks"

Δείτε τις εικόνες

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη όντας μια από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες στιλίστριες της Ελλάδας έχει αναλάβει το ρόλο του κριτή στο My style Rocks το όποιο προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΙΓΜΑ. Έκτος λοιπόν από τις κιτρικές της, απολαμβάνουμε να βλέπουμε και τα ιδιαίτερα outfits της κύριας Κατσαϊτη ή όποια παραδίδει μαθήματα στυλ σε κάθε της εμφάνιση. Δείτε λοιπόν ποια στιλιστικά tricks εντοπίσαμε στις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε και υιοθέτησε τα στα δικά σου outfits

Polka dot on Polka dot
Το πουα είναι ένα από τα must have prints αυτό το Χειμώνα και η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη μας έδειξε τον πιο εύκολο και stylish τρόπο να το συνδυάσουμε. Ένα πουά κομμάτι πάνω από ένα δεύτερο πουά κομμάτι δίνει ως αποτέλεσμα ένα σούπερ σικ outfit. Τα ρούχα στην συγκεκριμένη της εμφάνιση είναι από την συλλογή που υπογράφει η ίδια και μπορείς να τα βρεις στο e-shop της εδώ.

Colour Blocking
Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη με ένα h&m πράσινο πουλόβερ, μια μαύρη τούτου φούστα από την συλλογή της και κίτρινες γόβες μας απέδειξε ότι τo colour blocking που τρομάζει τις περισσότερες γυναίκες, είναι μάλλον το μυστικό για να πετύχεις ένα ενδιαφέρον look. 

Little Black Dress
Σε περίπτωση που έχεις βαρεθεί να φοράς το μικρό μαύρο φόρεμα σου με τον ίδιο τρόπο συνέχεια , δες τις μικρές πινελιές που πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη στο μικρό μαύρο φόρεμα την και απογείωσαν το στυλ της. Μια χρυσή ζώνη με πεταλούδες στη μέση και μακριά σκουλαρίκια ήταν αρκετά για να δώσουν ένα άλλο αέρα στο μικρό μαύρο φόρεμα.

Tags ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΤΣΑΙΤΗ, μόδα, my style rocks


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0026 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3372 s // Total time: 2.3398 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X