Ηθοποιός γέννησε δίδυμα και δημοσίευσε την πρώτη τους φωτογραφία!


Ηθοποιός γέννησε δίδυμα και δημοσίευσε την πρώτη τους φωτογραφία!

Δείτε το υπέροχο δωμάτιο που τους ετοίμασε...

Η Jaime Pressley πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της, τον Leo και τον Lenon! Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της, Hamzi Hijazi ζουν σε πελάγη ευτυχίας αφού αυτές οι δυο προσθήκες ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η διάσημη ηθοποιός η οποία έχει ακόμη ένα παιδί το οποίο απέκτησε πριν δέκα χρόνια, δημοσίευσε την πρώτη τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου τα απεικονίζει να φοράνε τα ίδια ολόσωμα φορκάκια με την ίδια να σχολιάζει: "Να τα! Σας παρουσιάζω τις νέες μας εκδοχές, τον Leo και τον Lenon, γεννήθηκαν στις 16 του μήνα. #DoubleTrouble".

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Jaime είπε ότι όταν έγιναν γνωστά τα νέα της εγκυμοσύνης της, ήταν έκπληξη, "Δεν υπάρχουν δίδυμες κυήσεις στις οικογένειές μας, έτσι τα νέα δεν σας κρύβω ότι ήταν σοκαριστικά. Όχι, δεν πρόκειται για εξωσωματική ή κάποια άλλη μέθοδος σύλληψης. Ήταν αναπάντεχο. Απλά σοκαρίστηκα όταν ο γιατρός μου το αποκάλυψε λέγοντάς του, 'Γιατρέ, αυτό είναι αδύνατο!'".

"Πάντα ήθελα τρία παιδιά και καθώς μεγαλώνω πιστεύω ότι ακόμη ένα θα ήταν μια υπέροχη ιδέα", είχε πει σε συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός, ενώ είχε παραδεχτεί ότι συγκρίνοντας την πρώτη της εγκυμοσύνη με τη δεύτερη, ειδικά μετά από 10 χρόνια της φαίνεται "μέρα με τη νύχτα".

Tags Jaime Pressley, Hamzi Hijazi, hollywood, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6042 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4125 s // Total time: 3.0168 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X