Just Rock: Τα δυο νέα αρώματα του οίκου Zadig & Voltaire για εκείνη και εκείνον


Just Rock: Τα δυο νέα αρώματα του οίκου Zadig & Voltaire για εκείνη και εκείνον

Tο όνομα Zadig & Voltaire σημαίνει όχι μόνο άρωμα, αλλά και αβίαστη στάση

Μια ζωντανή εκδοχή ενός συναρπαστικού ροκ κομμάτιου που παίζεται με πάθος από τους σύγχρονους ήρωές μας, αγνοώντας τους κανόνες στη νέα τους αυθάδεια. Το Just Rock είναι τα δύο πρώτα αρώματα που έρχονται στη συλλογή Deluxe του κόσμου της μόδας Zadig & Voltaire.

Η φωτεινή πλευρά. Αυτή, με το έντονο βλέμμα της, είναι σίγουρη, επαναστατική κομψή, αποπνέει ατίθασο αισθησιασμό. Το Rock της είναι λευκό.

Η σκοτεινή πλευρά. Αυτός, ένας μυστηριώδης underground δανδής, καλλιεργεί τη μοναδική του γοητεία με αδιαφορία. Το Rock του είναι μαύρο.

Παρίσι. Το ίδιο ντουέτο, νέα οσφρητικά αποτελέσματα. Στο ξύπνημα του σανταλόξυλου του "This  is Her!/This  is H im!" ... αυτή τη φορά, το πατσουλί ορίζει τον τόνο. 

Το Pour Elle, μια γκουρμέ και ξυλώδης λουλουδάτη (floriental) συμφωνία, για τη σύγχρονη γυναίκα, που δημιουργήθηκε από τους Sidonie Lancesseur και Michel Almairac (Robertet)

Για εκείνη, ένα τραγούδι από φωτεινές λευκές νότες σε ένα floral patchouli μεταφέρθηκε στο άρωμα. Βασίζεται σε ένα αρρενωπό στυλ, αποκτώντας το δικό του χαρακτήρα. Το Tuberose absolute φέρνει μια υπνωτική νότα κορυφής, που φωτίζεται στην καρδιά του από το λευκό γιασεμί absolute. Μια γκουρμέ καρδιά μαύρης βανίλιας. Οι λουλουδένιες και οι ξύλινες νότες δημιουργούν έναν ισχυρό εθισμό, τόσο προκλητικό όσο και δελεαστικό στις αντιθέσεις του. Αισθησιακή και έντονη. 

Το Pour Lui είναι ένα πικάντικο ξύλινο ανατολίτικο αντρικό άρωμα, που δημιουργήθηκε από τους Nathalie Lorson και Aurelien Guichard (Firmenich).

Μια μαύρη νότα. Υπόγεια και σκοτεινή. Ισχυρά αρρενωπό. Για αυτόν, το μοναδική μαύρη νότα από το ambered patchouli, σάρωσε στο άρωμα. Μία καρδιά μαύρης βανίλιας και Tonka bean με τις πικάντικες νότες, λιώνει αρμονικά. Έντονο και ξυλώδες, αυτό είναι το άρωμα ενός μυστηριώδους, ξεχωριστά γοητευτικού ανθρώπου με μια σίγουρη μη-αδιαφορία. 

Tags perfume, beauty, αρωμα, Ομορφια, Zadig & Voltaire JUST ROCK Pour Elle, Zadig & Voltaire JUST ROCK Pour Lui


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0359 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3570 s // Total time: 2.3930 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X