Κώστας Πρίγκιπας: Η ανατρεπτική γνωριμία με την σύζυγό του, Ελπίδα


Κώστας Πρίγκιπας: Η ανατρεπτική γνωριμία με την σύζυγό του, Ελπίδα

Όλα όσα αποκάλυψαν στην πρώτη κοινή τους συνέντευξη

Ο Κώστας και η Ελπίδα Πρίγκιπα φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί και μίλησαν στο δημοσιογράφο του περιοδικού «ΟΚ!», Γιώργο Μιχαήλ για την πρώτη τους γνωριμία, το μεγάλο έρωτα και τα αρνητικά σχόλια.

Πόσα χρόνια είστε μαζί;
Ελπίδα:
Είμαστε επτά χρόνια παντρεμένοι και δώδεκα χρόνια μαζί.
Κώστας: Ε όχι και δώδεκα! (τον κοιτάζει περίεργα η Ελπίδα). Α, ναι, δώδεκα!

Ποιος έκανε το πρώτο βήμα:
Κώστας: Εγώ. Η πρώτη γνωριμία έγινε στο γυμναστήριο. Η Ελπίδα έκανε ασκήσεις με βάρη και κάποια στιγμή τής έπεσαν, με αποτέλεσμα όλοι να στρέψουν τα βλέμματά τους πάνω της, όπως και εγώ. Έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να την πλησιάσω και ανταλλάξαμε ονόματα. Μάλιστα, όταν της ανέφερα πως κατάγομαι από τη Δευτερά, μου είπε εντελώς αυθόρμητα: "Α, από κατεχόμενα είσαι, πρόσφυγας" και εγώ της απάντησα "Σιγά μην είμαι και Τουρκοκύπριος" (γέλια). Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη. Την κάλεσα για φαγητό, λέγοντάς της πως θα πάμε σε γνωστό fast food και αυτή πίστεψε και ήρθε ντυμένη casual. Τελικά, βέβαια, την πήγα σε ένα ρομαντικό εστιατόριο, άρχισα να της λέω αρκετές "πελλάρες" και γελούσε πολύ μαζί μου!

Ελπίδα, τι ήταν εκείνο που σε κέρδισε στον Κώστα;
Το χιούμορ του. Οι έξυπνες ατάκες του με έκαναν να μην μπορώ να σταματήσω να γελώ! Μου είπε, μάλιστα, και το επίθετο "Πρίγκιπας" και νόμιζα πως είχε πάρα πολλά λεφτά (γέλια).

Γελούσες από αμηχανία, για να μην τον προσβάλεις στα πρώτα ραντεβού ή επειδή ήταν όντως αστεία αυτά που σου έλεγε;
Όχι! Ήταν πράγματι πετυχημένα όσα έλεγε. Βέβαια πολλές φορές στη συνέχεια ξεχνούσα πως μου ξαναείπε συγκεκριμένο αστείο και όταν το άκουγα έσκαγα και πάλι στα γέλια.

Ο Κώστας έγινε και η "ψυχή" της δικής σου παρέας με τον πληθωρικό του χαρακτήρα;
Ε: Ναι, είναι αλήθεια αυτό. Εγώ είμαι πολύ χαμηλών τόνων και οι έξοδοί μας με την παρέα μου ήταν πλέον πολύ διαφορετικές.
Κ: Με έπαιρνε στην παρέα της, έρχονταν 5-6 γυναίκες και μου έλεγε "Άντε άρχισε", λες και ήμουν ο κλόουν της παρέας!

Ζηλεύετε ο ένας τον άλλον;
Ε: Ο Κώστας καθόλου! Εγώ κάνω λίγες σκηνές, αλλά πάντα στο σπίτι.
Κ: Ε, πού να πάει; Αφού βρήκε τον καλύτερο! Η Ελπίδα ζηλεύει, αλλά ποτέ σε σημείο υπερβολικό.

Έτυχε ποτέ να τον φλερτάρουν άλλες κοπέλες και να ήσουν παρούσα;
Ναι συνέβη και αυτό.

Και πώς αντέδρασες;
Έμεινα και έβλεπα (γέλια)! Δεν είμαι άνθρωπος που κάνω δημόσια σκηνές. Έχω μεγάλο εγωισμό. Όταν πάμε, όμως, σπίτι βλέπει τον πραγματικό μου εαυτό!



Τι είναι αυτό που σε θυμώνει στον Κώστα;
Ε: Είναι πολύ ακατάστατος. Αφήνει τα χνάρια του σε όλο το σπίτι και ξέρεις ανά πάσα στιγμή από πού πέρασε.
Κ: (την διακόπτει) Εμείς οι άντρες θα πούμε μια κουβέντα με δέκα λέξεις. Η Ελπίδα θα σου κάνει "σκέφτομαι και γράφω". Θα σου κάνει πρόλογο για όλα αυτά που θα σου πει, μετά θα σου πει αυτά που θέλει, αν σου πει, και στο τέλος σου κάνει και επίλογο και σου ξαναλέει αυτά που σου είπε. Κανονική έκθεση! Πρόλογος, κύριο θέμα, επίλογος!

Το ότι ο Κώστας άρχισε να ανεβάζει πριν από μερικά χρόνια χιουμοριστικά βίντεο στο youtube ήταν κάτι που συζητήσατε και αποφασίσατε από κοινού;
Ε: Όχι. Εγώ το έμαθα από τους μαθητές μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ πως θα γίνονταν τόσο viral.

Ελπίδα, δεν σκέφτηκες πως κάποιοι ίσως έβλεπαν αρνητικά αυτήν την έκθεσή του στα social media;
Όχι, επειδή γνωρίζω πως ο Κώστας είναι πολύ προσεκτικός σε ό,τι λέει και δεν θα εκτίθετο ποτέ, λέγοντας κάτι πολύ "χοντρό". Η αλήθεια είναι πως με ενοχλούσε που κάποιοι δεν μπορούσαν να κατανοήσουν το χιούμορ του και έγραφαν κάτω από τα βιντεάκια αρνητικά σχόλια. Πλέον, βέβαια, σταμάτησα να ασχολούμαι.

Κώστα πώς αποφάσισες να αρχίσεις μια μέρα να ανεβάζεις χιουμοριστικά βιντεάκια στο youtube;
Πριν το αποφασίσω και κάνω το πρώτο βήμα, το σκεφτόμουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έλεγα διάφορα στους φίλους μου και γελούσαν πάρα πολύ, οπότε είπα να δώσω μια ευκαιρία στον εαυτό μου και να το τολμήσω, αν και ήμουν πολύ αγχωμένος για το τι θα πει ο κόσμος. Ακόμα και τώρα έχω αυτό το άγχος.

Είχες δεχθεί και αρκετά αρνητικά σχόλια.
Ναι, είναι αλήθεια αυτό. Το 10% των σχολίων ήταν αρνητικά. Δυστυχώς, όμως, όταν είσαι στα πρώτα σου βήματα ακόμα και οκτώ μπράβο να πάρεις, εσύ προσέχεις πάντα τα δύο αρνητικά, με αποτέλεσμα να επηρεάζεσαι.

Σκέφτηκες ποτέ να σταματήσεις, αφού σε επηρέαζαν τόσο τα αρνητικά σχόλια;
Είχα διαβάσει σε ένα άρθρο πως δεν είναι κακό να σε "μισούν" και να σε κοροϊδεύουν, γιατί σημαίνει πως έχουν συναισθήματα για σένα. Σημαίνει ότι κάποιος δημιούργησε άποψη για σένα και ασχολήθηκε μαζί σου. Το κακό είναι να μη γράφει κανείς σχόλια, γιατί αυτό σημαίνει πως περνάς απαρατήρητος. 

Ελπίδα, σε πλησίασε κάποιος, για να σου κάνει παρατήρηση για κάτι που είπε ο Κώστας;
Όχι, αλλά έβλεπα τα σχόλια και θύμωνα. Ένιωθα πως από τη στιγμή που είχαν επιλογή να μη δουν το βιντεάκι ή την εκπομπή του, ήταν αχρείαστος τόσος αρνητισμός και μίσος, που πολλές φορές άγγιζαν τα όρια της προσωπικής επίθεσης. 

Όταν έμαθες πως θα κάνει τηλεοπτική εκπομπή πώς αντέδρασες;
Γέλασα. Γνώριζα πως είναι καλός σε αυτό που κάνει και αντιλαμβανόμουν πως του αρέσει η σάτιρα και έτσι τον ενθάρρυνα πάρα πολύ.



Οι μαθητές σου πώς αντιδρούν; Σε έφεραν ποτέ σε δύσκολη θέση;
Καμιά φορά όταν αναφέρεται σε μένα στην εκπομπή με ρωτάνε διάφορα για το συγκεκριμένο θέμα. Όταν τους θυμώνω, για να μου την πουν μού λένε "Αυτό εννοεί ο άντρας σου στην εκπομπή;". Θέλουν να τον δουν από κοντά, αλλά την ώρα του γυρίσματός του έχουμε μάθημα. Τούς υποσχέθηκα, βέβαια, πως κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό.

Η κριτική και η σύγκριση -από τη στιγμή που υπήρχε στο κανάλι μια παρόμοια εκπομπή με πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης- θα ήταν αναπόφευκτη. Προσθέτουμε σε αυτό πως θα ήταν ο δεύτερος στην Κύπρο που θα το έκανε, οπότε θα ήταν, ίσως, και ο πιο αδικημένος. 
Ε: Το μόνο που του είπα εγώ ήταν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.
Κ: Αυτό που κάνω θεωρώ πως είναι από τα λίγα πράγματα που μπορώ να κάνω όχι τέλεια, αλλά τουλάχιστον καλά. Άρα θεώρησα πως από τη στιγμή που μου άρεσε η ιδέα και είχα ανταπόκριση στο youtube, θα μπορούσα να το δοκιμάσω και στην τηλεόραση. Όσον αφορά στη σύγκριση, αυτή θα ήταν αναπόφευκτη.

Νιώθεις, όμως, αδικημένος στη σύγκριση που σου έγινε με τον Λούη Πατσαλίδη;
Νιώθω ευλογημένος από τον Θεό που μου έδωσε αυτό το χάρισμα. Μπήκα σε έναν χώρο πρώτη φορά. Όλοι αδικούνται την πρώτη τους φορά. 

Λέχθηκε πως φέτος αντέγραψες την μπάντα που έχει ο Λούης Πατσαλίδης.
Εάν δεις ένα late night show, έχουν όλα μπάντα. Και του Λούη δεν ήταν δική του ιδέα η μπάντα. Ο Λούης -και τού βγάζω το καπέλο- τόλμησε και το έκανε πρώτος. Εγώ ακολούθησα και δυστυχώς όταν είσαι δεύτερος, έχεις το μειονέκτημα, καθώς ο πρωτοπόρος μπορεί να πει πως τον αντέγραψες.

Φέτος, βλέπουμε έναν διαφορετικό Πρίγκιπα με "δυνατούς" καλεσμένους και πολλές καινοτομίες στην εκπομπή του.
Οι πρώτοι μας καλεσμένοι, όντως, ήταν πολύ δυνατοί. Αυτό που πρόσεξα είναι πως δεν πρέπει να λες "αποκλείεται να έρθει ο τάδε καλεσμένος". Αν τον πλησιάσεις και του το ζητήσεις, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποδεχθεί την πρότασή σου. Για παράδειγμα, για τον δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, όλοι μου έλεγαν πως αποκλείεται να έρθει. Τελικά όχι μόνο ήρθε, αλλά ήταν και καταπληκτικός. Δεν είναι κακό κάποιος επώνυμος -ακόμη και πολιτικός- να έρθει σε μια τέτοιου είδους εκπομπή. 

Πώς είναι ο Κώστας ως πατέρας;
Ε: Ασχολείται πολύ, ειδικά στο θέμα της διασκέδασης με τα παιδιά. Μπήκε και φέτος στον Σύνδεσμο Γονέων (γέλια). Τον ψήφισαν, μάλιστα, χωρίς καν να πάει, καθώς τη μέρα της ψηφοφορίας ξέχασε να παρευρεθεί! Με τα παιδιά μας ασχολείται πολλές ώρες. Η κόρη μας νομίζει πως η δεύτερη δουλειά του είναι ταχυδακτυλουργός!
Κ: Είναι φορές που θέλω να παίξω εγώ και δεν θέλουν τα μωρά!

Με την κουζίνα ασχολείται;
Ε: Όχι ποτέ! Μια φορά πήγε να μαγειρέψει και παρ' ολίγον να κάψει την κουζίνα και τα χέρια του.              
 

Tags κωστας πριγκιπας, ελπιδα πριγκιπα, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4252 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4087 s // Total time: 2.8339 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X