Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Χριστιάνας Αριστοτέλους μετά την γέννηση της κορούλας της


Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Χριστιάνας Αριστοτέλους μετά την γέννηση της κορούλας της

Η φωτογραφία και το μήνυμα της παρουσιάστριας στο instagram

Στις 7 Οκτωβρίου έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα της με τον Γιώργο Εφραίμ κι από τότε έχει αλλάξει ολοκληρωτικά η ζωή της. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή της ζωντανά από το σπίτι της μετά την γέννηση της Μελίνας της κι από τότε δεν την έχουμε ξαναδεί.

Διαβάστε επίσης: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η πρώτη ανάρτηση από το σπίτι της μετά τη γέννηση της Μελίνας της!

Διαβάστε επίσης: Τάσος Ευαγγέλου: Μιλάει πρώτη φορά για το περιστατικό που συνέβη μετά την αποχώρηση της Αριστοτέλους από το Mega και την αντικαταστάτριά της

Από την άλλη η Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν κάνει συχνά αναρτήσεις στα social media όπως μας είχε συνηθίσει καθώς η προτεραιότητα της τώρα είναι η κορούλα της. Χθες το βράδυ, όμως, ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagra, θα βρεθεί στην φιλανθρωπική εκδήλωση “Run as One» που διοργανώνουν οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ όπου είναι και το πρόσωπο της διαφημιστικής τους καμπάνιας.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Το Run as One επιστρέφει! Αυτή τη Κυριακή έναρξη από την υπεραγορά Άλφα Μέγα στην Έγκωμη! Ας περπατήσουμε όλοι μαζί ή να τρέξουμε ότι αντέχει ο καθένας από εμας!".


 

Tags χριστιανα Αριστοτελους, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1438 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3855 s // Total time: 2.5292 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X