Η ξεχωριστή ευχή για τα γενέθλια της Βάσως Λασκαράκη


Η ξεχωριστή ευχή για τα γενέθλια της Βάσως Λασκαράκη

Δείτε το post που δέχθηκε κι από ποιον

Η Βάσω Λασκαράκη χθες έκλεισε τα 38 και η ίδια ανήρτησε μια φωτογραφία στο instagram με λεζάντα που έδειχνε ότι κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Το ίδιο βράδυ μέσα από το instastories της μας έδειξε ότι διασκέδασε την χθεσινή μέρα αλλά δεν αποκάλυψε με ποια άτομα και το που.
Μια από τις καλύτερες της φίλες, η Αθηνά Οικονομάκου με την οποία πέρασε και ένα μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών της ευχήθηκε με ένα ξεχωριστό και ανατρεπτικό τρόπο.

Διαβάστε επίσης: Ξεχωριστή ημέρα σήμερα για την Βάσω Λασκαράκη και το μήνυμα όλο νόημα

Η ηθοποιός δημοσίευσε στο instastories της μία φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από ένα εξώφυλλο καθημερινού περιοδικού, στο οποίο οι δυο τους πόζαραν μαζί.

Διαβάστε επίσης: Η απειλή του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην Αθηνά Οικονομάκου

Πρόκειται για μια φωτογράφιση που είχαν κάνει την εποχή που συμμετείχαν στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Mega "Κλεμμένα όνειρα".

"Με αυτή την προϊστορική φωτογραφία θέλω να σου ευχηθώ να τα χιλιάσεις και ό,τι εύχεσαι ή ονειρεύεσαι το επόμενο πρωί να σου χτυπάει την πόρτα γιατί είσαι μοναδική. Και εγώ εκεί δίπλα για πάντα ...μπάστακας", έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια. Όπως θα διαπιστώσετε, οι δύο ηθοποιοί είναι σχεδόν αγνώριστες!

Tags βασω λασκαρακη, Αθηνά Οικονομάκου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9034 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2410 s // Total time: 3.1444 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X