Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε πρώτη φορά για το περιστατικό που συνέβη στην πρώτη της γέννα


Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε πρώτη φορά για το περιστατικό που συνέβη στην πρώτη της γέννα

Τι έλεγε στον γιατρό της;

Αποκαλυπτική ήταν η Ελένη Μενεγάκη στη σημερινή της εκπομπή όπου μαζί με τους συνεργάτες της είχαν μια διαφωνία στο θέμα τους φυσιολογικού τοκετού.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου υποστήριζε ότι στην Ελλάδα οι γιατροί φοβούνται να γεννήσουν φυσιολογικά της γυναίκες. Η παρουσιάστρια είχε άλλη άποψη καθώς μίλησε για την δικιά της εμπειρία στην πρώτη της γέννα.

Διαβάστε επίσης: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ! Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τον χωρισμό με τον Γιάννη Λάτσιο! [βίντεο]

Διαβάστε επίσης: Αυτό δεν το περιμέναμε! Η Ελένη Μενεγάκη έστειλε on air φιλί στο Ματέο Παντζόπουλο! [βίντεο]

Συγκεκριμένα είπε ότι στην πρώτη της γέννα, στον Άγγελο, είχε πανικοβληθεί και περιέγραψε τη στιγμή της γέννας και τι έλεγε στον γιατρό της: "Θυμάμαι στο πρώτο μου παιδί, μιας και έκανα και πολλά, και στο πρώτο δεν ξέρεις και σε πιάνει πανικός από τους γερούς πόνους του έλεγα «σε παρακαλώ κάνε κάτι γιατί από το φόβο μου δε θα ξανακάνω παιδί , σε παρακαλώ" και μου έλεγε ψύχραιμα "όχι Ελένη μου, έτσι είναι… θα το ξεχάσεις"! Αυτό θα το ξεχάσεις, δεν το πίστευα, όταν πήγα στην δεύτερη γέννα, του είπα ότι και να σου πω, φυσιολογικά να με ξεγεννήσεις και μου είπε "Ελένη μου όχι εσύ όποια και να μου πει εάν κρίνω εγώ για το καλό της μαμάς και του μωρού πρέπει να κάνω καισαρική θα κάνω, όπως εάν κρίνω ότι είναι οι τέλειες προϋποθέσεις για να γεννήσεις φυσιολογικά θα γεννήσεις φυσιολογικά"!

Δείτε το βίντεο:

Tags ελενη μενεγακη, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4685 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3406 s // Total time: 2.8092 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X