Στο "σφυρί" η έπαυλη της οικογένειας Λυμπέρη! Τα υπέρογκα χρέη που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση


Στο "σφυρί" η έπαυλη της οικογένειας Λυμπέρη! Τα υπέρογκα χρέη που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση

Όλες οι λεπτομέρειες

Σε δύο ημέρες πρόκειται να βγει στο “σφυρί” η πολυτελής κατοικία της οικογένειας Λυμπέρη από χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

Στον κατάλογο των οφειλετών υπάρχει άλλη μια τράπεζα, σύμφωνα με δημοσίευμα του youweekly.gr, το Ελληνικό Δημόσιο, το ΙΚΑ Αθηνών, η ΔΟΥ Μεγάλων Επιχειρήσεων, η ΔΟΥ Κηφισιάς καθώς και ο πρώην συνεργάτης του, Παύλος Εμμανουήλ.

Τα συνολικά χρέη του πρώην ισχυρού ανδρός των Εκδόσεων Λυμπέρη φτάνουν τα δεκατρία εκατομμύρια τετρακόσιες εφτά χιλιάδες τριακόσια οχτώ ευρώ (13.407.308) και την ερχόμενη Τετάρτη το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου θα πλειστηριάσει την έπαυλη στο Κεφαλάρι.

H κατοικία του Αντώνη Λυμπέρη και της συζύγου του, Έλενας Μακρή Λυμπέρη βρίσκεται στα βόρεια προάστια, μέσα σε έκταση άνω των δύο στρεμμάτων, είναι διώροφη και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: υπόγειο πάρκινγκ πενήντα οχτώ τ.μ., υπόγεια αποθήκη εκατόν οχτώ τ.μ., ισόγειο όροφο τετρακοσίων σχεδόν τετραγωνικών, καθώς και πρώτο όροφο τριακοσίων σαράντα τ.μ.
Σε αυτόν βρίσκονται τα κύρια δωμάτια της οικογένειας με τα μπάνια τους, ενώ στο ισόγειο εκτός από την είσοδο και το χολ,υπάρχει η κουζίνα και δωμάτια.

Στον εξωτερικό χώρο της κατοικίας δεσπόζει το στέγαστρο και η πισίνα των τριακοσίων εξήντα τ.μ. η οποία έζησε glam στιγμές στις καλοκαιρινές συναθροίσεις του ζεύγους Λυμπέρη, όταν όλα κυλούσαν ιδανικά προ κρίσης.

Tags Αντώνης Λυμπέρης, ελενα μακρη λυμπερη, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5376 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3570 s // Total time: 2.8946 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X