Διαγράψτε τα σημάδια εξάντλησης με ένα μόνο πέρασμα


Διαγράψτε τα σημάδια εξάντλησης με ένα μόνο πέρασμα

Tο νέο Instant Full Cover Concealer της Bobbi Brown Cosmetics είναι εδώ!

Όταν ο επαρκής ύπνος μας ξεφεύγει, οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια είναι η πρώτη παρενέργεια που παρατηρεί κανείς. Διαγράψτε τα σημάδια εξάντλησης με ένα μόνο πέρασμα από το νέο Instant Full Cover Concealer της Bobbi Brown Cosmetics.

Είναι σαν 8 ώρες ύπνου με ένα πέρασμα και ένα αποτελεσματικό, γρήγορο fix. Η φόρμουλα πλήρους κάλυψης καμουφλάρει αμέσως τους μαύρους κύκλους και φωτίζει τα μάτια για ένα ελαφρύ τελείωμα σαν δεύτερη επιδερμίδα – άμεση απορρόφηση, χωρίς τη δημιουργία γραμμών, με μεγάλη διάρκεια μέσα στην ημέρα.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: Αυτή η συμπυκνωμένη φόρμουλα χρησιμοποιεί μια μοναδική τεχνολογία Triple Matrix που βοηθά στο να πετύχετε
πλήρη πλην όμως ελαφριά κάλυψη που είναι άνετη και φυσική για το δέρμα σας. Το εύκαμπτο τελείωμα κινείται με το δέρμα, οπότε αποφεύγονται οι γραμμές και οι μουτζούρες.

Τα εκχυλίσματα Rare Indian Tree και Palm Kernel βοηθούν στην άμεση απορρόφηση και λείανση κάτω από τα μάτια και στη μείωση των σημαδιών του χρόνου.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ: Εφαρμόστε σε όλη την περιοχή κάτω από τα μάτια, μέχρι τη γραμμή των βλεφαρίδων με ελαφριές, απαλές, ομοιόμορφες κινήσεις και στη συνέχεια ταμπονάρετε απαλά το concealer με τα δάχτυλα για να γίνει ένα με το δέρμα.

 

Για τους μαύρους κύκλους που επιμένουν, περάστε άλλο ένα στρώμα για το απόλυτο λαμπερό βλέμμα.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: 15 αποχρώσεις concealer που ταιριάζουν απόλυτα με τα foundations της Bobbi Brown Cosmetics.

Αποκλειστικά στο Beauty Line Στασικράτους στη Λευκωσία.

Tags undefined


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1960 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3890 s // Total time: 2.5851 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X