Εφραίμ – Αριστοτέλους: Η άφιξη στο μαιευτήριο, ο ερχομός της κόρης τους και το εξιτήριο!


Εφραίμ – Αριστοτέλους: Η άφιξη στο μαιευτήριο, ο ερχομός της κόρης τους και το εξιτήριο!

Αγκαλιά με τη νεογέννητη Μελίνα

Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 7:30 το πρωί. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μετά από μέρες αναμονής για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, φθάνει στην ιδιωτική κλινική "Μητέρα και παιδί" μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Εφραίμ. Αγουροξυπνημένοι και οι δυο ετοιμάζονται να ζήσουν την ομορφότερη στιγμή του έρωτά τους και είναι πιο έτοιμοι από ποτέ να υποδεχθούν στον κόσμο την κορούλα τους. Μαζί τους οι κολλητοί φίλοι τους και κουμπάροι τους Μιχάλης Ιωνά και Φιλιώ Τριλλίδου.

Ο γυναικολόγος της παρουσιάστριας τους υποδέχεται μιας και είχαν προγραμματισμένο ραντεβού, για να ξεκινήσει η διαδικασία πρόκλησης τοκετού, καθώς η παρουσιάστρια ξεπέρασε αρκετά την καθορισμένη ημερομηνία. Οι ώρες κυλούσαν με τη μικρή Μελίνα να είναι πεισματάρα, όπως η μαμά της, και να μην κάνει τη χάρη στο ζευγάρι να μπει στη σωστή θέση, ώστε να έρθει στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό. Λίγο μετά το μεσημέρι ο γυναικολόγος της παρουσιάστριας την ενημερώνει πως, εάν δεν γεννήσει μέχρι το βράδυ, θα υποβληθεί σε καισαρική τομή. Δώδεκα ώρες αναμονής ήταν αρκετές για το ζευγάρι. Στις 19:35 ακριβώς η μικρή Μελίνα ήρθε στον κόσμο και ζύγιζε 3.310 κιλά. Ωστόσο, η παρουσιάστρια, σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές, είδε την μπέμπα και την κράτησε στην αγκαλιά της δυόμισι ώρες μετά τον τοκετό. Μόλις ήρθε η μικρή στον κόσμο δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν και μαζί με τον Γιώργο Εφραίμ έκλαιγαν από συγκίνηση και χαρά.

Η είδηση διαδόθηκε αστραπιαία και το πιο πολυσυζητημένο παιδάκι της κυπριακής showbiz άρχισε να δέχεται δεκάδες δώρα, μπαλόνια, καρτούλες και γλυκά από τα αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού, αλλά και από τηλεθεατές, που λατρεύουν την παρουσιάστρια και ήθελαν να της εκφράσουν την αγάπη τους. Το επόμενο πρωί ακολούθησε κοσμοσυρροή αγαπημένων προσώπων του ζευγαριού, που ήθελαν να τους δουν από κοντά και να δώσουν τις ευχές τους. Δείγμα του τι γινόταν στην ιδιωτική κλινική είναι το γεγονός πως ο Γιώργος Εφραίμ χρειάστηκε να φορτώσει τέσσερις φορές το αυτοκίνητο με τα δώρα, για να τα πάει στο σπίτι τους.

Η παρουσιάστρια τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου έστειλε και το δικό της μήνυμα στους φίλους της μέσα από τα social media της γράφοντας: "Από το Σάββατο το βράδυ νιώθω πως κάτι άλλαξε οριστικά στη ζωή μου... Αν και έχουμε μοιραστεί στιγμές και στιγμές χρόνια τώρα αυτή είναι η πιο δυνατή για μένα... Η μέρα που έγινα μανούλα πια... Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τα μηνύματά σας, τις ευχές σας και την αγάπη σας. Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε από το Σάββατο με τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματά σας εδώ στην κλινική. Νιώθω πλημμυρισμένη από την αγάπη σας και όσες φορές και αν το είπα, νιώθω ότι θέλω να το ξαναπώ... Νιώθω ευγνωμοσύνη για τον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά, γιατί μου ανοίξατε το σπίτι σας και με έχετε αγκαλιάσει. Μου έχετε προσφέρει ολόψυχα το πολυτιμότερο αγαθό, την αγάπη σας... Θα απαντήσω σε όλα τα μηνύματά σας μέσα στις επόμενες μέρες, γιατί τώρα πρακτικά είναι λίγο δύσκολο... Αύριο θα τα πούμε και τηλεφωνικά. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι μέσα από την ψυχή μου. Μου λείπετε πολύ, αλλά το Μελινάκι μας με καλεί, με χρειάζεται και τη χρειάζομαι. Σύντομα και από κοντά! Καλό μας βράδυ".

Το μεσημέρι της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου η Χριστιάνα πήρε εξιτήριο και μαζί με τον Γιώργο Εφραίμ πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό μας και αναχώρησαν για το σπίτι τους, όπου η νέα ζωή με τον καρπό του έρωτά τους είναι πλέον γεγονός. 

Πηγή: Περιοδικό "ΟΚ!"

Tags γιώργος εφραίμ, χριστιανα Αριστοτελους, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3572 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3796 s // Total time: 2.7368 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X