Πρωτοφανές ξέσπασμα από τη Μαρία Κορινθίου! Ποιους "καίει" με τις δηλώσεις της; [βίντεο]


Πρωτοφανές ξέσπασμα από τη Μαρία Κορινθίου! Ποιους "καίει" με τις δηλώσεις της; [βίντεο]

Έξαλλη για τα σχόλια που ακούστηκαν για τη γυμνή της φωτογράφηση

Η κάμερα της πρωινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά πέτυχε την Μαρία Κορινθίου και κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα ακούστηκαν για εκείνη μετά τη φωτογράφηση που έκανε για τις ανάγκες εξωφύλλου γνωστού ελληνικού περιοδικού.

Η ηθοποιός, εμφανώς ενοχλημένη για τα όσα ειπώθηκαν είπε χαρακτηριστικά: “Όλη είμαι photoshop! Δεν είμαι αυτή που βλέπετε, όλα είναι ψεύτικα πάνω μου! Έγινα έξω φρενών, γιατί έχουμε μπερδέψει τη γνώμη μας με την κριτική, τη δημοκρατία, εκεί πατάμε! Ο άνθρωπος κρίνεται για το ποιόν και τον χαρακτήρα του, όσον αφορά αυτούς που βγαίνουν και κρίνουν! Σαφώς και στενοχωρήθηκα από κάποια άτομα, που με γνωρίζουν 15 χρόνια, ξέρουν πολύ καλά ποια είμαι”.

Κατόπιν, συμπλήρωσε λέγοντας: “Η Φαίη κάποια στιγμή πέταγε ότι η Μαρία κάνει το ένα και το άλλο, το σκάβανε, το διώχνανε για να βγει προς τα έξω μια άλλη εικόνα. Δεν δέχομαι ο άλλος να μιλάει με ασέβεια στο πρόσωπό μου, θα μιλήσω κι εγώ, και θα πω τη γνώμη και θα δείξω τον εκνευρισμό μου. Υπάρχει μια λεγόμενη θρασυδειλία, είμαστε σε ένα πάνελ, λέμε τη γνώμη μας απευθυνόμαστε στο κοινό και σε μένα, και μετά τα μαζεύουμε, τα αλλάζουμε, έρχονται και με χαιρετάνε!” Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το youweekly.gr:

Tags μαρία κορινθίου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5420 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2382 s // Total time: 3.7801 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X