YSL Beauty, All Hours Foundation: Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτό που της αξίζει


YSL Beauty, All Hours Foundation: Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτό που της αξίζει

Πλήρη κάλυψη και αψεγάδιαστη, ματ όψη που διαρκεί

Μέρα-νύχτα, ό,τι κι αν συμβεί. Χωρίς να πρέπει να ρετουσάρετε το μακιγιάζ σας. Γιατί είναι εκεί 24 ώρες. Όπως ακριβώς κι εσείς.

O οίκος ομορφιάς YSL Beauty σας παρουσιάζει το νέο της foundation με τη μεγαλύτερη διάρκεια ως τώρα: το All Hours. Χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό– χωρίς αποτέλεσμα μάσκας, χωρίς να συσσωρεύεται στις λεπτές γραμμές δημιουργώντας ανομοιόμορφο αποτέλεσμα.

ALL HOURS FOUNDATION - ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΑ
O οίκος ομορφιάς YSL Beauty παρουσιάζει το πρώτο της foundation που μένει σταθερό όλη τη νύχτα. Μια αδιάβροχη, σταθερή σύνθεση που δεν αλλοιώνεται, σε ό,τι δοκιμασία κι αν το υποβάλετε, στο τέλος της ημέρας θα είναι εξίσου αψεγάδιαστο όσο και το πρωί που το εφαρμόσατε. Και όλα αυτά χωρίς καμιά ανάγκη για ρετούς. Τέλεια, ματ επιδερμίδα· υπέροχο πρόσωπο κάθε μέρα, όλη μέρα.
Ένα νέο ξεκίνημα. Σε ένα απόλυτα κομψό μπουκάλι, ντυμένο σαν το κλασσικό σμόκιν του YSL, το foundation ρέει βελούδινα, αέρινα στην επιδερμίδα.
Αδιάβροχο, άκρως σταθερό αποτέλεσμα, χάρη σε μια πλούσια στρώση μικροχρωστικών εξασφαλίζει αψεγάδιαστη, πλήρη κάλυψη που διαρκεί 24 ώρες και αποτέλεσμα soft-focus χάρη στη σφαιρικού σχήματος ρητίνη σιλικόνης. Και όλα αυτά σε 16 διαφορετικές αποχρώσεις, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας.

Η σύνθεση χωρίς έλαια κρατά τη γυαλάδα μακριά και εξασφαλίζει ματ αποτέλεσμα, χωρίς γυαλάδα διορθώνει την όψη των πόρων και αφήνει την επιδερμίδα λεία σαν πορσελάνη.

Χάρη σε ένα ειδικό, εξαιρετικά ανθεκτικό πολυμερές, που προέρχεται από ηφαιστειακά πετρώματα και έχει την ικανότητα να απορροφά έως και τρεισήμισι φορές το βάρος του σε νερό, το μέικαπ διαρκεί μέρα-νύχτα, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Το εξειδικευμένο αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα περιποιείταιι την επιδερμίδα, βελτιώνοντας την υφή της και προστατεύοντάς την ενάντια στους επιθετικούς παράγοντες του αστικού περιβάλλοντος. Το Kombuchka, εκχύλισμα μαύρου τσαγιού που έχει υποστεί ζύμωση, ενισχύει τη φωτεινότητα. Και το πιο σημαντικό, το SPF20 θωρακίζει την επιδερμίδα για να της εξασφαλίσει ένα λαμπερό μέλλον.

ΤΟ ΝΕΟ EPONGE TEINT ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΛΙΚΑΤΕΡ
Εμπλουτισμένο με άνθρακα, το απλικατέρ αυτό έχει σχεδιαστεί ειδικά για συνθέσεις πλήρους κάλυψης και διαθέτει δύο πλευρές. Η μεγαλύτερη πλευρά είναι για την εφαρμογή του μέικαπ σε ευρύτερες περιοχές του προσώπου. Η μικρότερη πλευρά είναι ιδανική για την εφαρμογή του concealer σε πιο δυσπρόσιτα σημεία. Και τέλος, η καμπυλωτή επιφάνειά του θα σας επιτρέψει να αναμείξετε τέλεια τα διαφορετικά προϊόντα, για άψογο αποτέλεσμα.

Tags φον ντε τεν, Ομορφια, προσωπο, FOUNDATION, beauty, face, YSL ALL HOURS FOUNDATION


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.8893 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3719 s // Total time: 4.2612 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X