Έλενα Αρμάο: Η άγνωστη συγγένεια με πρώην Κύπρια διαγωνιζόμενη του "The Voice"


Έλενα Αρμάο: Η άγνωστη συγγένεια με πρώην Κύπρια διαγωνιζόμενη του "The Voice"

Το μήνυμα της Κύπριας και η συγκινητική αφιέρωση που της έκαναν στο πλατό με την κόρη της

Στο χθεσινό επεισόδιο του "The Voice" είδαμε για πρώτη φορά το "Blind Blind Auditions", δηλαδή οι διαγωνιζόμενοι βρίσκονται πίσω από μια κόκκινη κουρτίνα και το πρόσωπο τους παραμένει "μυστικό" όχι μόνο στους coaches αλλά και σε εμάς τους τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα πιστεύετε με ποιον πρώην παίκτη του "Survivor" ήταν παντρεμένη η Έλενα που θα την απολαμβάνουμε στο "The Voice!"

Αυτή την διαδικασία έζησε η Έλενα Αρμάο όπου μετά το τέλος του τραγουδιού "Προσωπικά" της Ελένης Δήμου, είδε την Έλενα Παπαρίζου και τον Κωστή Μαραβέγια να την διεκδικούν.

Δείτε το βίντεο:

Σε κάποια στιγμή η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως είναι ξαδέρφη με την Στάλω Πατσιά η οποία είναι παντρεμένη με τον ξάδερφο της ενώ το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν όταν ανέβηκε στη σκηνή η κόρη της και ερμήνευσα μαζί το τραγούδι που είπε πέρσι η Στάλω και έκανε τους coaches να πατήσουν το κουμπί.

Διαβάστε επίσης: Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια πήγε στο "The Voice"

Να θυμίσουμε πως την Κύπρια τραγουδίστρια την γνωρίσαμε πέρσι μέσα από την συμμετοχή της στο "The Voice" ενώ η πορεία της στο show ήταν πολύ καλή καθώς έφτασε τα lives με την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Η Στάλω με την σειρά της έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο facebook στις δυο κοπέλες... "Ότι πιο συγκινητικό είδα πότε. Κλαίω ακόμη. Σας αγαπώ απλά. Είμαι περήφανη για την οικογένεια μου. Ευχαριστώ για την αφιέρωση και σίγουρα το χειμωνιάτικο πρωί θα το ηχογραφήσουμε και οι 4 μας. Κλαίω ακόμη. Σας αγαπώ".

 

Tags the voice, ελενα αρμαο, Σταλω πατσια, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6552 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3677 s // Total time: 3.0229 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X