Dora Schabel: Κύπρια σχεδιάστρια επιστρέφει στις ρίζες της και λανσάρει την νέα της "χρυσή" συλλογή


Dora Schabel: Κύπρια σχεδιάστρια επιστρέφει στις ρίζες της και λανσάρει την νέα της "χρυσή" συλλογή

Στο MERES Multifunctional Space στις 3, 4 και 5 Νοεμβρίου

Καθημερινά η Dora Schabel εργάζεται με πάθος για να δημιουργήσει και να εξελίξει τα σχέδια της πέρα από καλαίσθητα αντικείμενα μόδας.

"Η τσάντα που κρατάς λέει πολλά για σένα. Κατ᾽ ακρίβεια, ακόμη περισσότερο και από τα ρούχα σου. Και όχι απλά για την άποψη σου για τη μόδα ή για το status που έχεις, αλλά για το ποιά είσαι, για την προσωπικότητα σου και για την φιλοσοφία σου για την ζωή".

Γι᾽ αυτό και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για τους αρχαιότερους πολιτισμούς και την Χρυσή Αναλογία (Φ) ενέπνευσε τα καινούργια της σχέδια, αναβαθμίζοντας το σχέδιο χειροποίητης τσάντας με μια ιδιαίτερη προσέγγιση.

Μετά από ένα επτάχρονο ταξίδι στην Αμερική, η πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Σχεδιαστών Μόδας Κύπρου επιστρέφει στην Κύπρο για να εξελίξει την γραμμή της Φ, με την πρώτη συλλογή εμπνευσμένη από τα μυστηριώδη γεωγλυφικά Nazca στο Περού, και προγραμματίζει έκθεση στο MERES Multifunctional Space, Πενταδακτύλου 33, Παλιά Λευκωσία, στις 3, 4 και 5 Νοεμβρίου.

Η έκθεση θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό να δει την επέκταση των ιδεών αυτών όπως και νέες τεχνικές επεξεργασίας δέρματος και να περάσει όμορφα.

 

Tags Dora Schabel, go out, εκθεση, τσαντα, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.8200 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4164 s // Total time: 4.2364 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X