Οι ειδικοί μας λένε ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος να διαχειρίζεστε τα e-mails σας!


Οι ειδικοί μας λένε ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος να διαχειρίζεστε τα e-mails σας!

Τέρμα πια το χάος!

Οι περισσότεροι από εμάς είναι εξοικειωμένοι με αυτό το αίσθημα φόβου καθώς ανοίγουμε το email μας μετά από διακοπές και βλέπουμε τα μηνύματα να πλημμυρίζουν. Αλλά αυτή η μορφή γρήγορης, διαδικτυακής επικοινωνίας έχει γίνει συντριπτική καθημερινά.

Μια ανασκόπηση από το Πανεπιστήμιο Kingston, διαπίστωσε ότι η σύνδεση κάθε 45 λεπτά είναι απαραίτητη για να παραμείνετε στην κορυφή των νέων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των προτεραιοτήτων εργασίας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για την ελαχιστοποίηση του στρες όταν πρόκειται για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αναφέρει το Mail Online.

Το πανεπιστήμιο του Λονδίνου, το οποίο εξέτασε 42 ακαδημαϊκά έγγραφα σχετικά με τη στρατηγική χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εργασίας, λέει ότι οι άνθρωποι που απομακρύνουν τακτικά τα εισερχόμενά τους αισθάνονται λιγότερο επιβαρυμένοι.

Αλλά το κλειδί είναι ότι το ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και δεν διοχετεύεστε συχνά από τις ειδοποιήσεις εισερχομένων που εμφανίζονται στην οθόνη σας - απενεργοποιήστε τις, προτείνουν οι ειδικοί και ακολουθήστε αυστηρές προθεσμίες 45 λεπτών.

Tags emails, ΕΛΕΓΧΟΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0002 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0335 s // Total time: 0.0337 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X