To Almyra Hotel και η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζουν την έκθεση "Voice of Ink"


To Almyra Hotel και η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζουν την έκθεση "Voice of Ink"

To Almyra Hotel  και η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζουν την έκθεση "Voice of Ink" στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για τη στήριξη και την ανάδειξη ντόπιων καλλιτεχνών.

Η έκθεση που εγκαινιάζεται στις 21 Οκτωβρίου 2017 και θα φιλοξενηθεί για ένα μήνα στο ξενοδοχείο Αλμύρα, στην Πάφο, περιλαμβάνει έργα/installations των καλλιτεχνών Μίριαμ Μακ Κόννον Παπαγεωργίου και Μαριάννα Κωνσταντή.

Το θέμα της έκθεσης εστιάζεται σε συλλογές από λέξεις, συναισθήματα, αντικείμενα, που αφυπνίζουν το οικείο, τη μνήμη και το χωροχρόνο. Τα γράμματα φέρουν προσωπικά δεδομένα και χαρακτηριστικά ενός ατόμου καθώς η ρευστή πορεία της σκέψης συλλαμβάνεται στην οπτική και άμεση δράση της γραφής, σαν υλικό-πραγματικό τεκμήριο. Εμποτισμένες λέξεις από μελάνι, απορροφημένες σε χαρτί σαν επιφάνεια από δέρμα, ενεργοποιούν τη φαντασία και συλλογική μνήμη του θεατή, καθώς αναγεννούν πρόσωπα, αναμνήσεις, αρώματα. Η έκθεση δημιουργεί μία εστία αναθύμησης πάνω σε μια πλατφόρμα ενδιάμεσων κατευθύνσεων,  ένα ταξίδι στο χρόνο σε ένα πέρασμα  συνδεδεμένων κόσμων όπου αποστολέας και δέκτης  συναντώνται.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε στα τηλ. 26888705, 26888703 / www.almyra.com.

 

Tags διασκεδαση, εκθεση, εκδηλωση, go out, To Almyra Hotel, ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, Voice of Ink


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2702 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3920 s // Total time: 2.6622 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X