Cyprus Russia Gala 2017: Το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός προ των πυλών


Cyprus Russia Gala 2017: Το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός προ των πυλών

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με την Olga Balakleets, Ensemble Productions και την Τζοάννα Κασουλίδου, Pr:partners Director.

Τι σε παρακίνησε να διοργανώσεις το πρώτο ακόμα Κυπρορωσικό Gala πριν 11 χρόνια και ποια η συμμετοχή της pr:partners τα τελευταία 3 χρόνια;

Olga Balakleets: Πριν από περίπου 11 χρόνια, όταν πρωτοήρθα στην Κύπρο, μουέκανε εντύπωση η μεγάλη παρουσία της Ρωσικής κοινότητας σ’ αυτό το πανέμορφο νησί. Η επαγγελματική μου ιδιότητα και η πείρα μου στη διοργάνωση εκδηλώσεων στο Λονδίνο καθώς και σε άλλες χώρες, με ενέπνευσαν, μου δημιούργησαν την ανάγκη αν θέλετε να δημιουργήσω κάτι ξεχωριστό που θα ένωνε σε πολιτιστικό επίπεδο τις δύο χώρες, θα εξυμνούσε τη φιλοξενία και το πνεύμα τους, ενώ παράλληλα θα αναδείκνυε τον πολιτισμό τους.

Τζοάννα Κασουλίδου: Όντως, θα συμφωνήσω με την Όλγα ότι το Κυπρορωσικό Gala αποτελεί μια γιορτή του δεσμού ανάμεσα στις δύο χώρες, τόσο σε επίπεδο κρατών όσο και σε ατομικό επίπεδο. Στην pr:partners πιστεύουμε στη σημαντικότητα της εκδήλωσης, τόσο για τη διπλωματική και πολιτιστική της σημασία, όσο και για το φιλανθρωπικό της χαρακτήρα. Έτσι, τα τελευταία 3 χρόνια, η εταιρεία ανέλαβε ενεργό ρόλο στη διοργάνωση και επικοινωνία του Gala, επιστρατεύοντας την πολυετή πείρα στη διοργάνωση  σημαντικων και επιτυχημένων εκδηλώσεων που καταγράφει στο ενεργητικό της, για να συμπορευθεί μαζί με την Ensemble Productions σε αυτό το ευγενές εγχείρημα.

Πώς γίνεται η επιλογή των καλλιτεχνών που πλαισιώνουν κάθε χρόνο το Gala;

Olga Balakleets:
Από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης, η επιθυμία μας ήταν να ενώσουμε καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας από διαφορετικούς χώρους, σε μια βραδιά όπου το κοινό θα είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα μαγευτικό μουσικοχορευτικό θέαμα. Χρόνο με το χρόνο, φιλοξενήσαμε μεγάλα ονόματα του χώρου από την Κύπρο, την Ελλάδα και τη Ρωσία, ενώ παράλληλα δώσαμε το βήμα και σε πολλούς νέους και υποσχόμενους καλλιτέχνες.

Τζοάννα Κασουλίδου: Είναι αλήθεια ότι μεγάλοι καλλιτέχνες πέρασαν από τη ‘σκηνή’ του Gala όλα αυτά τα χρόνια, με χορευτικά δρώμενα και ακούσματα που κάποιος ίσως να μην είχε την ευκαιρία να απολαύσει στο παρελθόν στο νησί μας.

Πείτε μας λίγα λόγια για την προσφορά του Gala στο Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος όλα αυτά τα χρόνια.

Olga Balakleets: Από την αρχή, θέλησα η εκδήλωση αυτή να αποκτήσει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Το Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος, εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται δραστηριοποιείται στο νησί και έχει υποστηρίξει χιλιάδες οικογένειες. Νιώθω υπερήφανη που συμβάλλω κι εγώ στο έργο του.

Τζοάννα Κασουλίδου: Η συνεισφορά στο έργο του Ραδιομαραθωνίου είναι σίγουρα μεγάλη, κι αυτό είναι που έδωσε στην εκδήλωση την ιδιαίτερη σημασία που έχει σήμερα. Είναι αξιοσημείωτο πώς η ιδέα πίσω από το Gala αφορά κάθε πλευρά της κοινωνίας, σε πολιτικό, κοινωνικό και ανθρωπιστικό επίπεδο και σίγουρα η pr:partnes δε μπορούσε παρά να σταθεί στο πλευρό αυτής της προσπάθειας αυτά τα χρονιά και ευχαριστούμε θερμά την Όλγα για την εμπιστοσύνη και συνεργασία.  


Τι μπορεί να περιμένει κάποιος που θα παρευρεθεί στο Gala;

Olga Balakleets:
Το σίγουρο είναι πως πάντα φροντίζουμε με τους συνεργάτες μας να δημιουργούμε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα ποικίλου ενδιαφέροντος, καλό φαγητό και σίγουρα γνωριμίες υψηλού επιπέδου, τόσο από τον πολιτικό, όσο και τον επιχειρηματικό χώρο. Η εκδήλωση αυτή είναι σίγουρα ένα καλός τρόπος για καλό networking με τη ρωσική κοινότητα του νησιού.

Τζοάννα Κασουλίδου: Η βραδιά του Gala, είναι μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης επιχειρηματιών που έχουν κάτι να μοιραστούν. Είναι επίσης, ευκαιρία να ζήσεις την εμπειρία της σύζευξης δύο πολιτισμών σε καλλιτεχνικό επίπεδο, καθώς και να προσφέρεις στο συνάνθρωπό σου. Είναι για πολλούς λόγους μια σίγουρα μοναδική εμπειρία.  


Ποιες είναι οι σκέψεις σας για την πορεία της εκδήλωσης στο μέλλον;

Olga Balakleets: Θα ήθελα να συνεχίσει αυτή η παράδοση που ξεκινήσαμε 11 χρόνια πριν. Σίγουρα η προσπάθεια θα επικεντρωθεί στην παρουσίαση νέων και ακόμη πιο καταξιωμένων καλλιτεχνών, καθώς και στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, σε κάθε επίπεδο.  Και φυσικά να συνεισφέρουμε στο θεσμό του Ραδιομαραθωνιου.

Τζοάννα Κασουλίδου: Η pr:partners θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της Ensemble Productions, στην ετήσια πραγματοποίηση του Gala και θα εργαστούμε για αυτό το στόχο με την ίδια αφοσίωση στην ποιοτική δουλειά που μας διακρίνει και με την επιμονή να προσφέρουμε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, απέναντι σε οργανισμούς με εκδηλώσεις υψηλών απαιτήσεων. Αυτά είναι εξάλλου που αποτέλεσαν τον καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας μας και θα συνεχίσουν να το κάνουν και στο μέλλον.Επιδιωξη μας είναι κάθε χρονιά να εκπλησουμε ευχάριστα τους καλεσμένους μας με ένα νέο προγραμμα και μια ξεχωριστή εμπειρία .

Tags Olga Balakleets, τζοαννα κασουλιδου, Cyprus Russia Gala 2017, κυπρος, Ρωσσία, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3044 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4103 s // Total time: 2.7147 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X