Αποκλειστικό: Μύριαμ Γεροκώστα: Μπαίνει στο "My Style Rocks"


Αποκλειστικό: Μύριαμ Γεροκώστα: Μπαίνει στο "My Style Rocks"

Όλες οι λεπτομέρειες 

Μία νέα ένταξη από την Κύπρο θα έχουμε στο reality μόδας του ΣΙΓΜΑ από την ερχόμενη εβδομάδα. Το γνωστό μοντέλο Μύριαμ Γεροκώστα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και από τη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου, θα είναι ενώπιον της κριτικής επιτροπής η οποία θα σχολιάζει το στυλ και την άποψη που έχει για τη μόδα. Η ίδια χθες το βράδυ ενημέρωσε και τους διαδικτυακούς της φίλους ότι βρισκόταν στο αεροπλάνο συνοδεύοντας τη φωτογραφία με μία λεζάντα που έγραφε "Πάμε να το κάνουμε" χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.  

Το ilovestyle.com μίλησε αποκλειστικά με τη Μύριαμ Γεροκώστα η οποία μας δήλωσε: "Αποφάσισα να πάω στο "My Style Rocks" γιατί αγαπώ το στυλ και τη μόδα.  Ήθελα να πάω για να προβάλω το στυλ και το γούστο μου".  Η ίδια ήδη πρόλαβε και γνώρισε τα υπόλοιπα κορίτσια και όπως μας μετέφερε είναι όλα υπέροχα τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Να πούμε ότι η Μύριαμ Γεροκώστα μπαίνει στο reality μόδας του ΣΙΓΜΑ μετά από πρόταση που της έκανε η παραγωγή. Το μοντέλο μας είπε ότι έχει άγχος για αυτή τη συμμετοχή αλλά σε λογικό πλαίσιο. "Κανείς δεν είναι τέλειος. Θα δείξω στυλιστικά αυτό που είμαι εγώ και νιώθω καλά. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει την άποψή του και είναι απόλυτα αποδεκτή και σεβαστή" συμπλήρωσε. 

Εμείς ανυπομονούμε να δούμε πως θα την αντιμετωπίσουν οι Στέλιος Κουδουνάρης, Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και Χάρης Χριστόπουλος από αυτή τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου και καθημερινά στις 16:30 στο ΣΙΓΜΑ. 

Tags Μύριαμ Γεροκώστα, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, my style rocks, ΣΙΓΜΑ, Τηλεοραση, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6995 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4043 s // Total time: 3.1038 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X