9η Έκθεση Πανεπιστημίων Ηνωμένου Βασιλείου – 13-15 Οκτωβρίου


9η Έκθεση Πανεπιστημίων Ηνωμένου Βασιλείου – 13-15 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά

Στις 13-15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η 9η Έκθεση Πανεπιστημίων Ηνωμένου Βασιλείου με την συνεργασία της Alpha Bank ως ακολούθως:

13 Οκτωβρίου – Ξενοδοχείο Aliathon (Πάφος)

14 Οκτωβρίου – The Mall of Cyprus (Λευκωσία)

15 Οκτωβρίου – Χαρουπόμυλος Λανίτη (Λεμεσός)

Διοργανωτές είναι οι εταιρείες εκπαιδευτικών συμβούλων Αμερικάνος TCS Λευκωσίας και Unilink Λεμεσού. Στην έκθεση θα συμμετάσχουν πανεπιστήμια από Αγγλία, Σκωτία και Ουαλία. Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 14:00 μέχρι τις 20:30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Επισκεφθείτε την 9η Έκθεση Πανεπιστημίων Ηνωμένου Βασιλείου, συνομιλήστε με πανεπιστημιακούς και  ενημερωθείτε για πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που σαν ενδιαφέρουν σε πανεπιστήμια της Αγγλίας, Σκωτίας και Ουαλίας καθώς και για τα κριτήρια εισδοχής τους. Συνομιλήστε για τις σπουδές σας στο εξωτερικό με άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς συμβούλους και ενημερωθείτε για την δυνατότητα χορήγησης υποτροφιών και φοιτητικών δανείων καθώς και για την διαδικασία αιτήσεων σε πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου από τα εξουσιοδοτημένα κέντρα του UCAS (Universities and Colleges Admissions Service) των εταιρειών Αμερικάνος TCS Λευκωσίας και Unilink Λεμεσού.

Για όσους δεν έχουν κατασταλάξει στο τι ακριβώς θέλουν να σπουδάσουν και χρειάζονται βοήθεια, η έκθεση θα φιλοξενήσει kai σύμβουλους που θα επεξηγούν το αξιόπιστο ψυχομετρικό Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων "Horizon", το οποίο είναι σταθμισμένο στα Κυπριακά δεδομένα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ειδικές τιμές για χορήγηση του Τεστ στα γραφεία των διοργανωτών.

Η Έκθεση έχει σαν στόχο την παροχή κάθε βοήθειας προς όλους τους νέους που προβληματίζονται για το μέλλον τους, την επιλογή του κατάλληλου κλάδου σπουδών αλλά και τη μελλοντική τους καριέρα. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στο 22 669 779.

Tags Έκθεση Πανεπιστημίων Ηνωμένου Βασιλείου, alpha bank


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7035 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3544 s // Total time: 3.0579 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X