Diorskin Forever 2017: Τελειότητα μακράς διάρκειας


Diorskin Forever 2017: Τελειότητα μακράς διάρκειας

H διόρθωση, η μεγάλη διάρκεια και το ματ αποτέλεσμα είναι οι θεμελιώδεις βάσεις για κάθε μακιγιάζ

Αυτή τη σεζόν, ο Dior δημιούργησε μια νέα πρόταση για τη σειρά μέικαπ Diorskin Forever, και επεκτείνεται ακόμα περισσότερο σε μια μακράς διάρκειας τελειότητα της επιδερμίδας ικανοποιώντας τις προσδοκίες των γυναικών σε σχέση με την υφή και το αποτέλεσμα στο δέρμα, από το πολύ φωτεινό έως το απόλυτα ματ.

Ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior μας υπενθυμίζει ότι η διόρθωση, η μεγάλη διάρκεια  και το ματ αποτέλεσμα είναι οι θεμελιώδεις βάσεις για κάθε μακιγιάζ. Όμως, υπάρχει μια γκάμα ματ αποτελεσμάτων που μπορεί να δημιουργηθεί πάνω στο δέρμα: "Πρόκειται για ένα ματ φάσμα ακριβώς όπως υπάρχει και το φάσμα χρωμάτων. Σήμερα, το ματ look είναι απόλυτα εκλεπτυσμένο όπως το έχουμε κατακτήσει, μπορούμε να το ελέγξουμε και να το μετρήσουμε. Δύναται να γίνει ακραίο, βελούδινο, ή φωτεινό. Κάθε αποτέλεσμα είναι εφικτό".

Χάρη στη μοναδική τεχνογνωσία σε προϊόντα μέικαπ, τα εργαστήρια του Dior παρουσιάζουν τώρα - παράλληλα με το Forever Fluid - ένα νέο, μακράς διάρκειας ματ προϊόν μακιγιάζ: το Diorskin Forever Perfect Mousse.

Όπως και το Forever Fluid, το Forever Perfect Mousse είναι εμποτισμένο με μια ουσία περιποίησης δέρματος για "λείανση των πόρων". Καθημερινά, αυτό το συστατικό περιποίησης του δέρματος στοχεύει τους πόρους που έχουν διασταλεί και είναι ανοιχτοί βοηθώντας το δέρμα να δείχνει πιο όμορφο και πιο λείο, με εξυγιασμένη υφή. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα δείχνει πιο όμορφη.

DIORSKIN FOREVER PERFECT MOUSSE

Η συμφιλίωση των ασυμβίβαστων, η τελειότητα και το ανεπαίσθητο είναι η πρόκληση που έχει αναλάβει να ανταποκριθεί το Diorskin Forever Perfect Mousse. Χάρη στη μοναδική τεχνογνωσία των εργαστηρίων του Dior, αυτός ο νέος αιθέριος αφρός εξασφαλίζει άμεσα ένα μακράς διάρκειας, απόλυτα ματ αποτέλεσμα ενώ παράλληλα χαρίζει ελαφριά κάλυψη χωρίς πουδρένια αίσθηση. Το φαινομενικά ακατόρθωτο ανοίγει ακόμα περισσότερο τα φτερά του. Το δέρμα επίσης απορροφά έναν στοχευμένο τελειοποιητικό παράγοντα  περιποίησης δέρματος που πετυχαίνει μηδενική εμφάνιση πόρων. Το δέρμα δείχνει  πιο όμορφο, μέρα με τη μέρα.

Ένας αφρός, υψηλής απόδοσης, με ανάλαφρη υφή
Αυτός ο ανάλαφρος, μη λιπαρός αφρός, δημιουργεί μια εκπληκτική αίσθηση στο δέρμα, καθώς μετασχηματίζεται πάνω στα ακροδάχτυλα και λιώνει σχεδόν ανεπαίσθητα αφήνοντας μόνο μια απόλυτα ματ, αέρινη αύρα σα δεύτερο δέρμα. Η φωτεινή λάμψη καλύπτει τις ατέλειες. Οι πόροι μειώνονται σα να έχουν εξαφανιστεί και η επιδερμίδα φαίνεται πιο ομοιόμορφη.

Τελειότητα μακράς διάρκειας
Κατά την επαφή με το δέρμα, ένας συνδυασμός από πούδρες  γίνεται άμεσα ένα με την επιδερμίδα δημιουργώντας υπέροχο αποτέλεσμα. Η γυαλάδα μειώνεται και το αποτέλεσμα είναι έντονα ματ και απόλυτα τέλειο. Καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας το ματ αποτέλεσμα και οι χρωστικές ουσίες έχουν «κλειδώσει» μέσα στην επιδερμίδα χάρη σε ένα πολυμερές  που σχηματίζει ένα ελαστικό πλέγμα στην επιφάνεια του δέρματος. Η άνεση είναι εγγυημένη από μια σύνθεση πολυμερών που παρέχει απαλότητα. Η 16ωρη μακράς διαρκείας εφαρμογή συνδυάζεται αρμονικά με μια ανάλαφρη αίσθηση.

Μέρα με τη μέρα, μια ουσία έξυπνου συμπυκνώματος περιποίησης δέρματος  εγχέεται βαθιά στη σύνθεση εστιάζοντας ειδικά στο πρόβλημα υπερβολικού σμήγματος και διεσταλμένων πόρων. Η υφή του δέρματος γίνεται πιο λεπτή και η μηδενική εμφάνιση πόρων κάνει το δέρμα να δείχνει ακαταμάχητα όμορφο.

Το Diorskin Forever Perfect Mousse διατίθεται σε 8 αποχρώσεις που συνδυάζονται με κάθε τόνο δέρματος.

Η συμβουλή του Peter Philips: "Μπορείτε να απλώσετε αυτή την υπέροχη, εξαιρετικά ελαφριά υφή σε όλο το πρόσωπο με τα δάκτυλά σας, ακριβώς όπως κάνετε με μια κρέμα. Σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε μια καλή κρέμα ενυδάτωσης αρχικά ως βάση, για ένα τέλειο αποτέλεσμα".

DIORSKIN FOREVER UNDERCOVER

Η τελική πινελιά για τέλεια επιδερμίδα είναι το κονσίλερ Diorskin Forever Undercover  που χαρίζει αναντικατάστατη διόρθωση. Η πραγματική συμπύκνωση της εμπειρίας των εργαστηρίων του Dior αντανακλάται σε αυτή τη διαισθητική σύνθεση που ανταποκρίνεται στην πρόκληση: με μία μόνο κίνηση παρέχει άμεση κάλυψη των ατελειών, αντοχή στο νερό και 8ωρη διάρκεια.

Υψηλή συγκέντρωση χρωστικών ουσιών για εξαιρετική 8ωρη κάλυψη
Η τέλεια διόρθωση δεν προέρχεται από ένα παχύρευστο προϊόν, αλλά από μια πολύ υψηλή συγκέντρωση χρωστικών ουσιών. Με 25% υψηλότερη δόση από ότι στο Forever Fluid Foundation, αυτά τα χρωματισμένα σωματίδια εξουδετερώνουν άμεσα ατέλειες, όπως σκούρες κηλίδες, ερυθρότητα, και μικρά αιμοφόρα αγγεία. Η άψογη κάλυψη παρέχει τέλεια ομοιόμορφη επιδερμίδα που είναι ιδανικά ματ όλη την ημέρα.

Χαμαιλεοντικός αισθησιασμός
Η σχεδόν ελαστική υφή του νέου κονσίλερ ενώνεται απόλυτα με το δέρμα χωρίς να τονίζει τις λεπτές γραμμές  και εξασφαλίζοντας άνεση μεγάλης διάρκειας. Ειδικά δημιουργημένο από τα εργαστήρια του Dior, σχεδιάστηκε για να συνδυάζεται με όλα τα μέικαπ Forever. Χρησιμοποιώντας το μετά το Fluid ή το Mousse, το Diorskin Forever Undercover μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά πάνω σε ατέλειες, αλλά  και οποιαδήποτε άλλη στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας για φρεσκάρισμα.

Εύκολη εφαρμογή για αποτελεσματική διόρθωση
Δεν χρειάζονται επαγγελματικά χέρια για να χειριστούν αυτό το έξυπνο κονσίλερ. Το σπογγώδες απλικατέρ επιτρέπει την τοποθέτηση απόλυτα συγκεκριμένης δόσης προϊόντος ακριβώς εκεί που υπάρχει ανάγκη. Το μόνο που απομένει είναι μια επεξεργασία με τα δάχτυλά σας. Μια και μόνο εφαρμογή παρέχει αποτελεσματική διόρθωση. Η καθημερινή διαδικασία κάλυψης δεν ήταν ποτέ τόσο απλή.

Το Diorskin Forever Undercover διατίθεται σε 8 αποχρώσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αποχρώσεων του δέρματος.

Η συμβουλή του Peter Philips: "Αν το δέρμα χρειάζεται πολύ μεγάλη διόρθωση, για παράδειγμα εάν έχετε ροδόχρου ακμή ή απλή ακμή θα ήταν καλό να εφαρμόσετε το κονσίλερ πριν από το μέικαπ, στη συνέχεια να επαναλάβετε αν είναι απαραίτητο". "Με μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων και ένα ματ αποτέλεσμα, το κονσίλερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να λειάνει τα χαρακτηριστικά φωτίζοντας σκοτεινές περιοχές ή κοιλότητες. Γι' αυτό επιλέξτε μια απόχρωση ένα ή δύο τόνους φωτεινότερη από το μέικαπ".

Tags Diorskin Forever 2017, Μακιγιαζ, Ομορφια, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0060 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0384 s // Total time: 0.0443 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X