Ταυτόχρονο Μητρικό Θηλασμό το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου


Ταυτόχρονο Μητρικό Θηλασμό το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου

Την εκδήλωση στηρίζει το φρέσκο γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης Plus +40% ασβέστιο

H Χαραλαμπίδης Κρίστης προσκαλεί για ακόμα μια χρονιά όλες τις νέες μητέρες να συμμετάσχουν στον καθιερωμένο ετήσιο Ταυτόχρονο Μητρικό Θηλασμό, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, ως η μεγαλύτερη πρωτοποριακή εταιρεία παραγωγής και διανομής τροφίμων, με διεθνή συστήματα ποιότητας, η οποία διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας στους καταναλωτές, προωθεί διαχρονικά τον μητρικό θηλασμό, στηρίζοντας τις μητέρες που επιλέγουν να χαρίσουν στα παιδιά τους το ανεκτίμητο δώρο του θηλασμού, ενώ παράλληλα ευαισθητοποιεί την κυπριακή κοινωνία για την αξία και τα οφέλη του. Η εκδήλωση έχει καθιερωθεί σε επιτυχημένο θεσμό που προσελκύει μητέρες και παιδιά από όλη την Κύπρο.

Η φετινή εκδήλωση θα στηρίζεται από το  φρέσκο ελαφρύ γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης Plus +40% εμπλουτισμένο ασβέστιο, βιταμίνες A&D και φιλικό οξύ, που ενδυναμώνει τον οργανισμό μας και συμβάλει στην καλή υγεία των οστών.

Με σύνθημα "Στηρίζουμε τον θηλασμό - Μαζί!", η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017, με κορύφωση τη μεγάλη εκδήλωση στη Λευκωσία όπου γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να ψυχαγωγηθούν μέσα από οργανωμένες δραστηριότητες.

Την εκδήλωση διοργανώνει για 11η συνεχόμενη χρονιά ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μητρικού Θηλασμού "Δώρο Ζωής" με την συνεργασία του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης και έμπρακτης προσφοράς της Χαραλαμπίδης Κρίστης "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ". Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Μητρικού Θηλασμού Κύπρου και εντάσσεται στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών της Παγκόσμιας Συμμαχίας Δράσης για το Μητρικό Θηλασμό (WABA) . Πρόκειται για μία πρωτοβουλία με διεθνή χαρακτήρα, καθώς αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από υποστηρικτές του θηλασμού σε πάνω από 518 κέντρα παγκοσμίως.

Οι εγγραφές για την εκδήλωση ξεκινούν στις 10.00 στα πιο κάτω σημεία ανά πόλη και ο Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός πραγματοποιείται ακριβώς στις 11.00. Οι χώροι διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι οι ακόλουθοι:

• Λευκωσία: Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, (Τηλ. 99365414)
• Λεμεσός: Ajax Hotel Limassol (Τηλ. 99604050)
• Λάρνακα: Med Schools Λάρνακας, (Τηλ. 96649737)
• Πάφος: Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, (Τηλ. 26848000)
• Επ. Αμμοχώστου: Δημαρχείο Παραλιμνίου, (Τηλ. 99571343)

 

Tags Ταυτόχρονο Μητρικό Θηλασμό, ΓΑΛΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, εκδηλωση, go out, παιδι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1166 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4068 s // Total time: 2.5233 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X