Οι γυναίκες είναι πιο ευτυχισμένες με τους λιγότερο ελκυστικούς άντρες!


Οι γυναίκες είναι πιο ευτυχισμένες με τους λιγότερο ελκυστικούς άντρες!

Σύμφωνα με νέα μελέτη

Όταν πρόκειται για σχέσεις, μπορεί να υποθέσετε ότι τα ευτυχισμένα ζευγάρια είναι συνήθως ταιριαστά όσον αφορά στα εξωτερικά χαρακτηριστικά τους.

Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην συμβαίνει πάντοτε, τουλάχιστον σύμφωνα με μια νέα μελέτη του State University της Φλώριδας, η οποία έχει διαπιστώσει ότι οι σχέσεις είναι πιο πιθανό να είναι επιτυχείς όταν η γυναίκα έχει καλύτερη εμφάνιση από τον άνδρα.

Οι ερευνητές ανέλυσαν 113 πρόσφατα παντρεμένα ζευγάρια στο Τέξας στα τέλη της δεκαετίας του '20. Οι αξιολογητές από το Southern Methodist University και το κρατικό πανεπιστήμιο της Φλώριδας βαθμολόγησαν τα ζευγάρια με την ελκυστικότητά τους. Τα ζευγάρια έλαβαν επίσης ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την επιθυμία τους να παραμείνουν σε φόρμα και ελκυστικά.

Διαπίστωσαν ότι σε περιπτώσεις όπου ο άντρας ήταν λιγότερο ελκυστικός, ήταν πιθανό να αντισταθμίσει με πράξεις καλοσύνης όπως δώρα, σεξουαλικές εύνοιες ή επιπλέον οικιακές εργασίες. Είδαν ένα μοτίβο, καθότι αυτό έκανε τις γυναίκες πιο ευτυχισμένες και να αισθάνονται περισσότερο εκτιμημένες, ενισχύοντας έτσι τη σχέση.

Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα: “Οι σύζυγοι φαινόταν να είναι περισσότερο αφοσιωμένοι, επενδύουν περισσότερο στην ευχαρίστηση των συζύγων τους”.

Ωστόσο, όταν οι ρόλοι αντιστρέφονταν και οι άνδρες χαρακτηρίζονταν πιο ελκυστικοί, τα αποτελέσματα από τις γυναίκες, έδειχναν την πίεση που ένιωσαν να έχουν hot σύζυγο που τις έκανε δυσαρεστημένες και τις οδηγούσαν σε δίαιτα και μια εμμονή με την άσκηση.

Tags ζευγαρια, σχεσεις, συντροφοσ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3539 s (234 Queries.) // Parse time: 0.8526 s // Total time: 3.2065 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X