Ανδρέας Γεωργίου: Δείτε τι βάζει τους πρωταγωνιστές της σειράς του να του ετοιμάσουν μισόγυμνοι


Ανδρέας Γεωργίου: Δείτε τι βάζει τους πρωταγωνιστές της σειράς του να του ετοιμάσουν μισόγυμνοι

Το βίντεο που μας άφησε άφωνους…

Ο Ανδρέας Γεωργίου αυτή την περίοδο έχει αφιερωθεί ολοκληρωτικά στα επαγγελματικά του αφού δουλεύει πυρετωδώς για τις δυο σειρές του έχει αναλάβει την σκηνοθεσία κι όχι μόνο. Μέσα από το instagramstories του ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για το πώς περνάνε στα γυρίσματα, τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν αλλά και τι κάνουν την ώρα του διαλείμματος.

Διαβάστε επίσης: Αντρέας Γεωργίου: Η ατάκα για τη Χριστιάνα Αριστοτέλους on air που άφησε άφωνους τους συνεργάτες της!

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη απάτη που έστησαν στον Ανδρέα Γεωργίου και ο λόγος που ζήτησε την επέμβαση του νομικού τμήματος του καναλιού

Αυτό, όμως, που δεν περιμέναμε να δούμε είναι το πιο κάτω βίντεο όπου βλέπουμε τους ηθοποιούς Νίκο Πολυδερόπουλο και Λάζαρο Βασιλείου μισόγυμνους να ετοιμάζουν μπιφτέκια! Μια κίνηση που αποδεικνύει πως μπορεί τα γυρίσματα να είναι αρκετές ώρες αλλά οι σχέσεις τους και οι πλάκες που κάνουν μεταξύ τους μπορούν να βάλουν στην άκρη την κούραση και να περάσουν υπέροχα. Φυσικά ο ηθοποιός και σκηνοθέτης στο πλαίσιο της πλάκας πόσταρε το βίντεο γράφοντας πως οι πρωταγωνιστές του, του ετοιμάζουν μπιφτέκια και τους ευχαρίστησε.

Δείτε το βίντεο:

 

Tags ανδρεας γεωργιου, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λαζαρος βασιλειου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4185 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2373 s // Total time: 2.6558 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X