10 πράγματα που μάθαμε για το Estrella, από τον άνθρωπο που δημιούργησε το #bougatsan


10 πράγματα που μάθαμε για το Estrella, από τον άνθρωπο που δημιούργησε το #bougatsan

O Δημήτρης Κοπαράνης, ο εμπνευστής του προϊόντος που έκανε το Estrella γνωστό σε όλο τον κόσμο μιλά αποκλειστικά

Στις 25 Σεπτεμβρίου, το Estrella άνοιξε και επίσημα στην Κύπρο, με την λειτουργία του πρώτου του καταστήματος στη Λεμεσό, στο Maximos Plaza. Το Estrella αποτελεί ένα διεθνών προδιαγραφών καινοτόμο concept που έγινε παγκοσμίως γνωστό απασχολώντας τα διενή Μέσα για το φημισμένο του bougatsan, το κρουασάν με κρέμα μπουγάτσας.

Το θρυλικό bougatsan, κρουασάν με ζεστή κρέμα μπουγάτσας
Αυτό το μοναδικό breakfast & brunch concept ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, επεκτάθηκε στην Αθήνα, πρόσφατα στα Χανιά και πριν μερικές ημέρες ήρθε και στη Λεμεσό ενώ σε δύο περίπου μήνες ανοίγει και στη Λευκωσία.

Ο Δημήτρης Κοπαράνης, μάγειρας, δημοσιογράφος με ειδίκευση στη γαστρονομία και food blogger από το 2007 είναι ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και δημιούργησε το φημισμένο #bougatsan και εκείνος που έχει την επιμέλεια για όλα τα Estrella σε Ελλάδα και Κύπρο.

Παράλληλα, γράφει στο περιοδικό Glow και το site του drbenefits.wordpress.com το οποίο είναι σύμφωνα με το περιοδικό Saveur στα έξι καλύτερα του κόσμου. Ταυτόχρονα, μέσα από το dr. Benefits παράγει περιεχόμενο για εταιρίες φαγητού, βοηθώντας τις να επικοινωνήσουν τα προϊόντα τους. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags Estrella, φαγητο, food news, Δημήτρης Κοπαράνης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7525 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3675 s // Total time: 3.1200 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X