Η Madame Figaro και φέτος δίνει το μήνυμα "Δεν είσαι Μόνη" και ξεκινά την ετήσια Εκστρατεία Ενημέρωσης και Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού


 Η Madame Figaro και φέτος δίνει το μήνυμα "Δεν είσαι Μόνη" και ξεκινά την ετήσια Εκστρατεία Ενημέρωσης και Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού

Επώνυμες που φωτογραφίζονται και στέλνουν το μήνυμά τους

Η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά δίνει τον δικό της αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού με σύμμαχο όλους εσάς και με το μήνυμα "Δεν είσαι μόνη". Το τεύχος κυκλοφορεί την Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου στο εξώφυλλο, η οποία φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την κόρη της Αριάδνη.

Γιατί καμία γυναίκα δεν είναι και δεν πρέπει να αισθάνεται μόνη σε αυτόν τον αγώνα. Η προσπάθεια της Madame Figaro για την ενημέρωση και πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Estée Lauder.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, 30 προσωπικότητες ενώνουν τα χέρια και φωτογραφίζονται φορώντας το συλλεκτικό βραχιολάκι, που σχεδίασε ειδικά για την εκστρατεία η σχεδιάστρια κοσμημάτων Χριστιάνα Καφά.

Ανάμεσα τους και πέντε αγαπημένοι Κύπριοι αθλητές οι: Παύλος Κοντίδης, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Ευτύχιος Έλληνας, Μίλαν Τραΐκοβιτς και Απόστολος Παρέλλης, οι οποίοι φωτογραφίζονται με γυναίκες, που βίωσαν την εμπειρία του καρκίνου του μαστού, στέλνοντας το μήνυμα πως αυτός ο αγώνας, όσο δύσκολος κι αν είναι, μπορεί να κερδηθεί.

Στην εκστρατεία συμμετέχουν ακόμη άνθρωποι, που συνδέονται μεταξύ τους με δεσμούς ζωής, όπως η τηλεπαρουσιάστρια Κωνσταντίνα Ευριπίδου με την κόρη της Αριάδνη, η διπλωμάτης Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη με την κόρη της Ιωάννα, η βουλευτής και μέλος του Δ.Σ της Europa Donna Στέλλα Κυριακίδου, η Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου Εύη Παπαδοπούλου, η Ογκολόγος Δρ. Γιόλα Μάρκου, οι οποίες καθημερινά δίνουν μαζί τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού στηρίζοντας όσες γυναίκες τις έχουν ανάγκη. Στην εκστρατεία συμμετέχουν ακόμη η επιχειρηματίας Σύλβια Μαυροπούλου με την αδελφή της Σαμάνθα, η ραδιοφωνική παραγωγός Μαρίνα Φιλιππίδου με την μητέρα της Έμιλυ, η Πρόεδρος της Φιλόπτωχου Αδελφότης Αγίου Δομετίου Έλενα Βασιλειάδη με την κόρη της Άννα Μαρία, οι αγαπημένες φίλες Μαρία Κορτζιά και Άντρεα Κυριάκου και οι ηθοποιοί της σειράς "Γαλάτεια",  Βαρβάρα Χριστοφή και Μάρα Κωνσταντίνου.

Μαζί με το τεύχος Οκτωβρίου η Madame Figaro διαθέτει προς πώληση το συλλεκτικό βραχιόλι της εκστρατείας #mfbreastcancer, από ασήμι 925 με επιμετάλλωση χρυσού 22 καρατίων, το οποίο σχεδίασε και φέτος  η σχεδιάστρια κοσμημάτων Χριστιάνα Καφά. "Το φετινό σχέδιο υποδηλώνει τον κύκλο της ζωής, που αποτελείται από τα δύο άκρα της, τα οποία δεν απέχουν πολύ μεταξύ τους. Τη λύπη από τη χαρά, τη δυστυχία από την ευτυχία, την αδυναμία από τη δύναμη, την αρρώστια από την υγεία, τον θάνατο από τη ζωή" τονίζει η σχεδιάστρια του βραχιολιού.

Όλα τα καθαρά έσοδα από την πώληση του βραχιολιού θα δοθούν στη Europa Donna Κύπρου.

Μαζί με το τεύχος Οκτωβρίου η Madame Figaro προσφέρει εντελώς δωρεάν σε όλες τις αναγνώστριές της ένα συλλεκτικό βιβλίο, "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΖΩΗΣ". Ένα βιβλίο, μια συλλογή από ιστορίες, όπου είκοσι γυναίκες, που βίωσαν την εμπειρία του καρκίνου του μαστού, διηγούνται η κάθε μία την ιστορία, που άλλαξε τη ζωή της.
Επίσης, στο βιβλίο "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΖΩΗΣ" μπορεί η κάθε γυναίκα να βρει χρήσιμες πληροφορίες για τον καρκίνο του μαστού.

Ευχαριστίες στην εταιρεία H&A PAPER TRADING LTD, στα τυπογραφεία CASSOULIDES MASTERPRINTERS και στο πρακτορείο διανομής ΚΡΟΝΟΣ για τη στήριξή τους στην Εκστρατεία Ενημέρωσης και Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Tags Madame Figaro, Εκστρατεία Ενημέρωσης και Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9007 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3697 s // Total time: 3.2705 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X