Ο γνωστός Κύπριος σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης μας μιλά αποκλειστικά λίγο πριν από την πρεμιέρα του "My style rocks"


Ο γνωστός Κύπριος σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης μας μιλά αποκλειστικά λίγο πριν από την πρεμιέρα του "My style rocks"

To reality μόδας έρχεται σήμερα στις 16:30 στο ΣΙΓΜΑ

14 νέες κοπέλες που αγαπούν την μόδα από σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 16:30 στο ΣΙΓΜΑ, θα διαγωνίζονται καθημερινά, παρουσιάζοντας μέσα από το ντύσιμό τους, τo προσωπικό τους στυλ. Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και ο Χάρης Χριστόπουλος είναι η επιτροπή του “My style Rocks” που θα κρίνει καθημερινά τις διαγωνιζόμενες. H Ευαγγελία Αραβανή έχει αναλάβει να μας τις παρουσιάσει και να μας τις συστήσει. Το ilovestyle.com λίγο πριν την πρεμιέρα μίλησε με τον Κύπριο σχεδιαστή, Στέλιο Κουδουνάρη και μάθαμε τα πάντα γύρω από τη συμμετοχή του στο νέο reality μόδας που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.  

Πώς νιώθεις που θα συμμετέχεις σε ένα από τα πιο φιλόδοξα τηλεοπτικά project που έρχονται στην ελληνική και κυπριακή τηλεόραση;
Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος γιατί είναι κάτι εντελώς καινούργιο για την ελληνική και κυπριακή τηλεόραση και μέσα στο πλαίσιο της επαγγελματικής μου ιδιότητας.
Πως σου έγινε η πρόταση για την κριτική επιτροπή του "My Style Rocks" που θα προβάλλεται καθημερινά μέσα από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ στις 16:30;
Το κανάλι και η εταιρεία παραγωγής  επικοινώνησαν μαζί μου για το project και μετά το δοκιμαστικό προχωρήσαμε άμεσα στα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων.
Ήταν ανέκαθεν επιθυμία σου να συμμετέχεις σε τέτοιου είδους project;
Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ για να είμαι ειλικρινής.
Σε τρομάζει η προβολή που θα έχεις τώρα μέσα από την τηλεόραση;
Ίσως να με προβληματίζει λίγο, γιατί ενώ η δουλειά και τα ρούχα μου είναι αναγνωρίσιμα και αγαπητά από ένα ευρύ κοινό, το πρόσωπό μου δεν είναι και τόσο γνωστό γιατί εως τώρα απέφευγα την υπερέκθεση.  Από τη στιγμή που θα είμαι κάθε μέρα στην τηλεόραση για τους επόμενους μήνες προφανώς και κάποιοι άνθρωποι θα με αναγνωρίζουν αλλά πιστεύω ότι τελικά δεν θα αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα μου γιατί στην πραγματικότητα είμαι πολύ απλός και λιτός τύπος της διπλανής πόρτας.
Ξέρουμε πως στο show θα συμμετέχει και μια Κύπρια. Πιστεύεις πως υπάρχει διαφορά στο στυλ των Κυπρίων με αυτό των Ελληνίδων;
Οι διαφορές είναι μικρές αφού η κουλτούρα είναι σχεδόν ίδια και ο σωματότυπος μεσογειακός. Οι Κύπριες όμως κατά γενική ομολογία θεωρώ ότι προσέχουν περισσότερο την εμφάνιση τους και αυτό είναι κάτι που το επικροτώ.
Γιατί έφυγες από την Κύπρο για να κάνεις καριέρα στην Ελλάδα; Νιώθει ότι εκεί είναι περισσότερες οι ευκαιρίες;
Αγαπώ πολύ την Κύπρο και πάντα ανυπομονώ για να έρθω. Είναι στην Κύπρο η οικογένεια μου, οι παλιοί καλοί μου φίλοι και περνάω πάντα υπέροχα. Επαγγελματικά όμως σίγουρα μια χώρα σαν την Ελλάδα που είναι μεγαλύτερη, έχει περισσότερες ευκαιρίες και ευκολίες όπως και πολύ περισσότερες δυσκολίες και ανταγωνισμό ταυτόχρονα.
Ποιοι θεωρείς ότι σε βοήθησαν στα πρώτα βήματα της καριέρας σου;
Η πολλή δουλειά, η υπομονή, η επιμονή, η συνέπεια, οι φίλοι μου που είναι πάντα δίπλα μου και πάνω απ όλα οι στενοί συνεργάτες μου που είναι μαζί μου από τα πρώτα χρόνια και είναι πλέον μέλη της οικογένειας μου.

Ραντεβού λοιπόν σήμερα, τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 16:30 στο ΣΙΓΜΑ με το "My Style Rocks"
 

Tags Στελιος Κουδουναρης, my style rocks, διασημοι, μόδα, Τηλεοραση, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9727 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3724 s // Total time: 3.3451 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X