Διασκέδαση σε 3 νέα, εντυπωσιακά θεματικά πάρκα της Κύπρου


Διασκέδαση σε 3 νέα, εντυπωσιακά θεματικά πάρκα της Κύπρου

Πάμε για ξεχωριστές δραστηριότητες στα πολύ ιδιαίτερα και ξεχωριστά θεματικά πάρκα της Κύπρου, που λειτούργησαν τελευταία, και πρέπει να ανακαλύψεις

Βόλτες με πόνυ, γνωριμία με ζώα φάρμας, διαδραστικές δραστηριότητες, παιχνίδι, επαγγέλματα και πολλά άλλα, που θα μυήσουν τα παιδιά μας στον κόσμο της διασκέδασης, ενώ θα κερδίσουν το ενδιαφέρον ακόμα και των μεγάλων.

Το Time Out σου βρήκε για εσάς και την οικογένειά σας 3 νέα και εντυπωσιακά θεματικά πάρκα που λειτούργησαν το τελευταίο διάστημα στην Κύπρο και στα οποία μπορείτε να βιώσετε μοναδικές στιγμές και σας τα παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά!

Καλή διασκέδαση!

Masterland the Children's City of Craftsmen

Λειτούργησε στη Λεμεσό μόλις τον περασμένο Αύγουστο καταφέροντας να προσελκύσει μικρούς και μεγάλους! Πρόκειται για ένα χώρο πολύ διαφορετικό και εντελώς πρωτότυπο για τα δεδομένα της Κύπρου, αφού επικεντρώνεται κυρίως στην παροχή ψυχαγωγικής ψυχαγωγίας για παιδιά και εφήβους.

Τα παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών, υπό την καθοδήγηση και την υποστήριξη πάντα των ειδικευμένων εκπαιδευτών , γνωρίζουν πολλά ενδιαφέροντα επαγγέλματα και κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην ανακάλυψη για τη μεταγενέστερη σταδιοδρομία τους. Ουσιαστικά πρόκειται για μία μικρή πολιτεία όπου τα παιδιά έρχονται σε επαφή με διάφορα επαγγέλματα με άμεσο και διαδραστικό τρόπο μέσα από σχεδόν πραγματικές συνθήκες. Ένας χώρος όπου τα παιδιά θα μάθουν τα επαγγέλματα των ενηλίκων και θα διαμορφώσουν τη δική τους άποψη για το καθένα από αυτά.

Η Πόλη των Επαγγελμάτων, όπως μπορεί να χαρακτηριστεί, μπορεί να φιλοξενήσει και το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σου, ενώ διαθέτει και καφετέρια για να περάσουν και οι γονείς ευχάριστα το χρόνο τους.
(77777850) Σπύρου Κυπριανού 48, Γερμασόγεια, Λεμεσός. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags παρκα, παιδι, διασκεδαση, εκδηλωση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7641 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2517 s // Total time: 3.0158 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X