Η πρόταση του οίκου Dior για το φθινοπωρινό μακιγιάζ


Η πρόταση του οίκου Dior για το φθινοπωρινό μακιγιάζ

Πλούσια χρώματα και υφές δημιουργώντας μια σύγκρουση ζωηρών μεταλλικών και σιωπηρών ματ

Ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior εξερευνά τις δυνατότητες μιας εποχής με πλούσια χρώματα και υφές δημιουργώντας μια σύγκρουση ζωηρών μεταλλικών και σιωπηρών ματ.

Αυτή η φθινοπωρινή παλέτα ηλεκτρισμένη από μεταλλική λάμψη διαμορφώνει ένα μανιφέστο ομορφιάς για γυναίκες ισχυρές αλλά εύθραυστες, αισθησιακές αλλά ανατρεπτικές, σχεδόν αυθάδεις αλλά πάντα σοφιστικέ.

Μια κομψή και πολύπλευρη προσωπικότητα που τολμά να βάλει χρώμα και ξέρει πως να παίξει με τα αποτελέσματα για να δημιουργήσει ένα προσωπικό look που εκπέμπει αυτοπεποίθηση.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Ενστικτώδες, ισχυρό, πολύπλευρο, το Metalizer Eyes & Lips, το πιο πρόσφατο υβριδικό προϊόν του οίκου Dior δίνει νέα διάσταση στο μακιγιάζ με έντονο χρώμα σε μάτια και χείλη. Εμπνευσμένο από το επαγγελματικό μακιγιάζ αλλά σχεδιασμένο σαν ένα προϊόν εύκολο στη μεταφορά, το μικρό στόμιο του σωληναρίου του στεγάζει μεταλλικές χρωστικές ουσίες ενσωματωμένες με την μορφή μικροκάψουλας σε μια εξαιρετικά κρεμώδη, ανάλαφρη υφή που στεγνώνει γρήγορα.

Εφαρμόστε το Metalizer με το δάχτυλο για να αφήσετε ένα ελαφρύ πέπλο χρώματος στα βλέφαρα. Για πιο έντονο αποτέλεσμα εφαρμόστε με πινέλο όπως μια φωτεινή αύρα με διαρκή ζωντανή λάμψη (12ωρη διάρκεια).

Εφαρμόστε απευθείας στα χείλη ή μερικές πινελιές πάνω από το κραγιόν για να παίξετε με τις αντιθέσεις. Κάθε απόχρωση – ανθρακί που υπνωτίζει, πράσινο πετρόλ, ροζ σαμπανιζέ, πορτοκαλοχάλκινο, ροζ-μπλε, δαμασκηνί ή μπρονζέ – αντανακλά το χρώμα του σωληνάριου της.

Metalizer Eyes & Lips

068 Silver Shock
498 Green Magnet
528 Platine Fusion
548 Copper Power
828 Pink Pulsion
678 Bronze Tension
898 Plum Reflexion

ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΦΩΣ

Η εμβληματική παλέτα του oίκου Dior, 5 Couleurs, δανείζεται το φθινοπωρινό παιχνίδι αντιθέσεων ματ και φωτός. Διαθέτοντας νέες συνθέσεις με υφές που γλιστρούν όμορφα πάνω στο δέρμα κάθε παλέτα κυκλοφορεί σε διαφορετικούς τόνους και συνδυάζει μια γκάμα αποτελεσμάτων (ματ, σατινέ, λαμπερό και με γκλίττερ).

Επιλέξτε μεταξύ των δύο smoky αρμονιών ανάλογα με το χρώμα των ματιών και τον τόνο του δέρματος σας:

  • Η Hypnotize αποτελείται από ζεστούς καφέ, χρυσούς και σοκολατί τόνους γύρω από μια θαυμάσια κεραμιδί απόχρωση.
  • H Magnetize αποτελείται από ένα σχεδόν παγωμένο γκρι καταλήγοντας σε μια δροσερή γκάμα που κυμαίνεται από πλατίνα και ασήμι σε πυρωμένο κάρβουνο.

5 Couleurs

007 Magnetize
677 Hypnotize

Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΙΝΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Αγκαλιάζοντας την τάση των έντονων φρυδιών, το Diorshow Bold Brow χαρίζει στα μάτια μια σπάνια εμφάνιση. Η υφή του είναι εμπλουτισμένη με μικροϊνες για να επιτευχθεί ένα πλούσιο, γεμάτο σχήμα στα φρύδια ενώ η σύνθεσή του από ορό-μους προσφέρει έναν συνδυασμό βιταμινών (Ε, Β5 και Β8) που βοηθάει στον εμπλουτισμό των φρυδιών άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου με κάθε εφαρμογή. Το μικρό πινέλο καλύπτει κάθε τρίχα προσφέροντας πιο γεμάτο, καλοσχηματισμένο φρύδι.

Κυκλοφορεί σε τρεις σταχτί τόνους δημιουργώντας ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

Diorshow Bold Brow

011 Light
021 Medium
002 Dark

Διαθέτοντας λοξή άκρη για πραγματικά γραφική γραμμή, το Diorshow Pro Liner ορίζει τα μάτια με μια χρωματισμένη μολυβιά ή έναν συνδυασμό φθινοπωρινών αποχρώσεων του κόκκινου Βουργουνδίας. (Το Diorshow Pro Liner 852 δε διατίθεται στην Ευρώπη).

Diorshow Pro Liner

852 Pro Burgundy

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ

Φωτεινό ρουζ ή αλλιώς ζωντανός χρωματισμός και διακριτικός σχηματισμός περιγράμματος. Το Diorblush Color & Light διαθέτει δύο άκρες προσφέροντας μια κρεμώδη υφή που γίνεται αμέσως ένα με το δέρμα και χαρίζει εύκολο, προσαρμοσμένο, χρωματιστό περίγραμμα. Αρχικά, χρησιμοποιήστε το ρουζ για ματ αποτέλεσμα ώστε να τελειοποιήσετε τα ζυγωματικά και ελαφρώς το πηγούνι. Στη συνέχεια εφαρμόστε το highlighter στη γέφυρα της μύτης και στο τόξο του έρωτα.

Χαρίζει ζωντάνια στο ανοιχτόχρωμο δέρμα και φωτεινότητα στο σκούρο, αυτή η συσκευασία ταξιδιού είναι ιδανική για φρεσκαρίσματα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Diorblush Colour & Light

001 Plum Shimmer
002 Peach Glow
003 Rose Pearl

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Σχεδιασμένο από τον Peter Philips ώστε να συνδυάζεται με τις πλούσιες αποχρώσεις και τα μεταλλικά αποτελέσματα στα μάτια, το πρόσωπο και τα νύχια, οι έξι νέες αποχρώσεις του Rouge Dior του φθινόπωρου 2017 αποπνέουν ισχυρή ομορφιά με ξεχωριστά κομψό ύφος. Sensual Matte, το ωραίο, αναιδές μπεζ - Hypnotic Matte, το φλογερό ξύλο τριανταφυλλιάς που φλερτάρει με απόλυτη θηλυκότητα - Eccentric, το ροδαλό καφέ με έντονο sex appeal - Enigmatic, το μυστηριώδες κόκκινο του κρασιού - Sophisticated Matte, το κόκκινο του βατόμουρο σε αρμονία με τις εποχές. Τέλος, το εμβληματικό 999 ένα φανταχτερό, σχεδόν πορτοκαλοκόκκινο με μεταλλικό αποτέλεσμα που ονομάζεται 999 Metallic.

Rouge Dior

781 Enigmatic
996 Eccentric
999 Metallic
426 Sensual Matte
481 Hypnotic Matte
861 Sophisticated Matte

Σε συνδυασμό με τις νέες αποχρώσεις του Rouge Dior, το μολύβι Dior Contour σχηματίζει απαλά τα χείλη και ολοκληρώνει το look με αυτή την απίστευτη δίψα για χρώμα.

Dior Contour

948 Enigmatic Matte
758 Sophisticated Matte

ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ

Παίξτε με τα χέρια σας, δώστε έμφαση στα νύχια σας, τολμήστε αντιθέσεις με αυτοπεποίθηση τις... Το Dior Vernis μεταφέρει όλη τη δύναμη του χρώματος Dior με τρεις μεταλλικές αποχρώσεις. Metallics, το λαμπερό γκρι - Paradox το νεοκλασικό πράσινο - σαμπάνι Enigma - Sophisticated, το κλασικό κόκκινο του βατόμουρου.

Dior Vernis

337 Enigma
612 Metallics
917 Paradox
724 Sophisticated

Tags dior fall 2017, makeup, make-up, beauty, Ομορφια, Μακιγιαζ, dior


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0894 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3412 s // Total time: 2.4306 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X