Ποιος θα είναι ο επώνυμος Κύπριος στην κριτική επιτροπή ελληνικού ριάλιτι;


Ποιος θα είναι ο επώνυμος Κύπριος στην κριτική επιτροπή ελληνικού ριάλιτι;

Έρχεται στο ΣΙΓΜΑ!

To My Style Rocks είναι μία ολοκαίνουρια εκπομπή μόδας. Στην εκπομπή συμμετέχουν 13 νέες κοπέλες που αγαπούν την μόδα και διαγωνίζονται καθημερινά, παρουσιάζοντας μέσα από το ντύσιμό τους, τo προσωπικό τους στυλ. Έχοντας ένα εβδομαδιαίο budget, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όπως επιθυμούν, καλούνται να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό look για το κάθε επεισόδιο και να το παρουσιάσουν μπροστά σε μια τριμελή επιτροπή ειδικών, η οποία και θα τους κρίνει.

Η κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας θα απαρτίζεται από τον Κύπριο σχεδιαστή, Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος έχει ντύσει με δημιουργίες του αρκετές επώνυμες Ελληνίδες, ανάμεσά τους η Κάτια Ζυγούλη, στην πρόσφατη εμφάνισή της στα Super Music Awards by Pringles στη Λευκωσία, η Βίκυ Καγιά, η Τάμτα, η Demy, η Ελένη Φουρέϊρα, η Έβελυν Καζαντζόγλου κα.

Τα άλλα δύο πρόσωπα που θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή θα είναι η γνωστή στιλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και ο γοητευτικός φωτογράφος, Χάρης Χριστόπουλος.

Το “My Style Rocks” πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ.

Δείτε πιο κάτω κάποιες από τις δημιουργίες του Κύπριου σχεδιαστή που επέλεξαν επώνυμες Ελληνίδες:

Tags ΣΙΓΜΑ, Στελιος Κουδουναρης, my style rocks, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0093 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0355 s // Total time: 0.0448 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X