Vichy, Liftactiv Antioxidant & Anti-fatigue Fresh Shot: Ενάντια στα σημάδια κούρασης!


Vichy, Liftactiv Antioxidant & Anti-fatigue Fresh Shot: Ενάντια στα σημάδια κούρασης!

Αντιοξειδωτικό συμπύκνωμα ενάντια στα σημάδια κόπωσης

Μια εντατική προστασία, κάθε πρωί, εμπλουτισμένη με τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά, ανάμεσά τους  και η καθαρή Βιταμίνη C. Για άμεσα, δραστικά αποτελέσματα. Μετά από 10 ημέρες, η επιδερμίδα έχει ανακτήσει τη σφριγηλότητά της, είναι λεία, ξεκούραστη, λαμπερή. Με απλά λόγια, αναζωογονημένη!

Στην καρδιά της σύνθεσης: 15% Βιταμίνη C στην καθαρή της μορφή

Απαραίτητο για τη λειτουργία του οργανισμού, υπάρχει εκ φύσεως στην επιδερμίδα, όπου, αντιμετωπίζοντας έναν συγκεκριμένο τύπο ελεύθερων ριζών, δρα ενάντια στις επιβλαβείς επιπτώσεις του οξειδωτικού στρες. Έχει επίσης την ικανότητα να μειώνει τις δυσχρωμίες, να ενισχύει την πυκνότητα του δέρματος, να καταπολεμά τη φλεγμονή, καταπραΰνοντας έτσι την επιδερμίδα. Στο πρόσωπο, τα αποτελέσματα του πολυλειτουργικού αυτού ενεργού συστατικού είναι άμεσα: οι ρυτίδες απαλύνονται και η επιδερμίδα γίνεται πιο ομοιόμορφη, ανακτώντας τη λάμψη της.

EXTRA BONUS: ΤΟ "ΑΠΟΛΥΤΟ" ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑ

Υαλουρονικό οξύ σε κλάσματα
Χάρη στο μικρό μέγεθός του, διεισδύει στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και ενεργοποιεί τη σύνθεση των μορίων εκείνων που είναι υπεύθυνα για τη νεανική όψη της επιδερμίδας.
Το όφελος: Επιδερμίδα πιο ενυδατωμένη, πιο λεία, πιο σφριγηλή και πιο ελαστική, με λιγότερο εμφανείς ρυτίδες.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ

Καθημερινά, για 10 ημέρες, εφαρμόστε 4 με 5 σταγόνες του Liftactiv Antioxidant & Anti-fatigue Fresh Shot, σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, πριν τη συνηθισμένη σας φροντίδα ημέρας ή νύχτας, LIFTACTIV SUPREME, για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Ολοκληρώστε με αντιηλιακό προϊόν (τουλάχιστον 15 SPF). Μια νέα, εξαιρετικά αποτελεσματική κίνηση που καταπραΰνει την καταπονημένη και κουρασμένη επιδερμίδα, θωρακίζοντάς την ενάντια στο οξειδωτικό στρες.

Με μια σύνθεση δραστική και ταυτόχρονα λιτή, αφού  εμπεριέχει συνολικά μόνο 11 συστατικά, αυτή η θεραπεία κατά της κόπωσης δεν περιέχει ούτε άρωμα ούτε σιλικόνη.

Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

Το πρόγραμμα μπορεί να επαναληφθεί έως και 3 με 4 φορές τον χρόνο.

Tags vichy, Liftactiv Antioxidant & Anti-fatigue Fresh Shot, Vichy Liftactiv Antioxidant & Anti-fatigue Fresh Shot, προσωπο, Ομορφια, face, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7755 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3173 s // Total time: 3.0928 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X