Οι γεννημένοι τον Σεπτέμβριο είναι πιο πιθανό να πετύχουν στη ζωή!


Οι γεννημένοι τον Σεπτέμβριο είναι πιο πιθανό να πετύχουν στη ζωή!

Τι λέει νέα μελέτη

Αποδεικνύεται ότι υπάρχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα για να είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο- είναι πιο πιθανό να πετύχετε στη ζωή.

Αυτό είναι το εύρημα μιας νέας μελέτης από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο, το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα και το Πανεπιστήμιο Northwestern, το οποίο αποκάλυψε ότι τα μωρά που γεννήθηκαν τον Σεπτέμβριο τείνουν να τα καταφέρνουν καλύτερα σε βασικούς τομείς της ζωής.

Για παράδειγμα, τα βρετανικά μωρά είναι πιο σίγουρα για τον εαυτό τους, είναι πιο πιθανό να πάνε στο κολέγιο και είναι λιγότερο πιθανό να καταδικαστούν για εγκλήματα στα νιάτα τους.

Η μελέτη, η οποία εξέτασε ένα εκατομμύριο φοιτητές στη Φλόριντα που γεννήθηκαν μεταξύ 1994 και 2000, έδειξε ιδιαίτερα πώς τα μωρά του Σεπτεμβρίου είχαν περισσότερα πλεονέκτημα σε σύγκριση με τα μωρά του Αυγούστου.

Αυτό είναι πιθανόν να οφείλεται στο γεγονός ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν το Σεπτέμβριο είναι τα παλαιότερα στη σχολική τους χρονιά, ενώ τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Αύγουστο είναι τα νεότερα. Τα παιδιά που γεννιούνται το καλοκαίρι τείνουν να είναι λιγότερο ώριμα όταν ξεκινούν το σχολείο και ως εκ τούτου λαμβάνουν λιγότερο θετική ενίσχυση για τα επιτεύγματά τους κατά τη διάρκεια των πρώτων σχολικών ετών τους, γεγονός που θα μπορούσε να επηρεάσει την αυτοπεποίθησή τους.

Tags ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ, παιδια, γενεθλια, ερευνα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5110 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3185 s // Total time: 2.8295 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X