Η Ο.Ρ.Ι παρουσιάζει την Iceland Collection για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017


Η Ο.Ρ.Ι παρουσιάζει την Iceland Collection για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017

Μια σειρά με 12 διαφορετικούς χρωματισμούς και κομψές αποχρώσεις σε βερνίκι νυχιών, Infinite Shine Gel Effect και Gel Colour

Η νέα συλλογή O.P.I Iceland Collection φθινόπωρο / χειμώνας είναι εμπνευσμένη από τη γη της Ισλανδίας με τις γαλάζιες λιμνοθάλασσες και το βόρειο σέλας. Η παλέτα της Ο.Ρ.Ι Iceland περιέχει μια σειρά με 12 διαφορετικούς χρωματισμούς, κομψές αποχρώσεις που απεικονίζουν την άγρια ομορφιά της χώρας. Κάθε απόχρωση είναι διαθέσιμη με βερνίκι νυχιών, Infinite Shine gel effect και Gel colour, χρώματα εμπνευσμένα από το παρθένο, αλλόκοτο έδαφος της χώρας.

Τα πευκοδάση, οι μαύρες αμμουδιές και οι τεράστιες οροσειρές προσφέρονται στην παλέτα της O.P.I Iceland Collection με αποχρώσεις καφέ, σοκολατί, πράσινο και χακί. Το νερό με τη μορφή θερμών πηγών, καταρρακτών και παγόβουνων και οι ανοιχτοί, επεκτατικοί ουρανοί εμπνέουν πλούσιες αποχρώσεις του μπλε ενώ παρατεταμένα ηλιοβασιλέματα αποδίδουν μια σειρά με αποχρώσεις, από πορτοκαλί και κόκκινο του κρασιού μέχρι λαμπερό μωβ και διάφορους τόνους λιλά.

Tags Ο.Ρ.Ι Iceland Collection, Ομορφια, μανό, βερνικι, μανικιουρ, πετικιούρ, beauty, Nail, vernis


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0290 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4004 s // Total time: 2.4294 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X