14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Δωρεάν workshop Ηγεσία και Coaching! Eσύ θα λείπεις;

shareit!

Η Global Academy of Coaching διοργανώνει δωρεάν online coaching workshop την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 18:30-20:30 με θέμα “ 3 Ways to become a Leader and Help Others”.

Διακεκριμένοι και παγκοσμίου φήμης coaches, μεταξύ των οποίων η Life Coach Jill Douka MBA, PCC, #1 Best Selling Author και European Union Awarded Business Mentor, θα εισηγηθούν του workshop. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια ζωντανή συνεδρία coaching διαπιστώνοντας στην πράξη τα αποτελέσματά του. Το σεμινάριο πραγματοποιείται σύμφωνα με τις αρχές της International Coach Federation.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εισάγει τους συμμετέχοντες στην έννοια και τις αρχές του Coaching με σκοπό την ανάδειξή τους σε επιτυχημένους leaders-coaches.

Απευθύνεται σε διευθυντικά στελέχη, επιχειρηματίες και νέους που επιθυμούν να αναπτύξουν τα θετικά χαρακτηριστικά τους και να μάθουν τις βασικές δεξιότητες ενός coach. To workshop είναι η εισαγωγή στο Global Academy of Coaching Certification Program.

Το Global Academy of Coaching Certification Program, είναι το μόνο διαπιστευμένο πρόγραμμα από την International Coach Federation σε Ελλάδα και Κύπρο το οποίο διδάσκεται στα Αγγλικά, χρησιμοποιεί ως παγκόσμια βιβλιογραφία New York Times Bestsellers και το 40% των καθηγητών του είναι διαπιστευμένοι σε επίπεδο MCC, από την ICF διαπίστευση που κατέχει το 3% των coaches παγκοσμίως.

Η εγγραφή είναι δωρεάν αλλά οι συμμετοχές είναι περιορισμένες. Το workshop θα γίνει στα Αγγλικά. Περισσότερα: http://ow.ly/MYeZ30eWzEa

 

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com