Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Γι’ αυτή χώρισε λίγο πριν ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας!


Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Γι’ αυτή χώρισε λίγο πριν ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας!

Μόλις χώρισε και εκείνη από τον…

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η  Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου χώρισαν ένα μήνα περίπου πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο μήνυμα της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου μετά τη ματαίωση του γάμου της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη!

Διαβάστε επίσης: Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Η επόμενη ημέρα του χωρισμού της και της διάλυσης του γάμου της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη!

Ο ηθοποιός στην πρώτη του επαφή, μετά τον χωρισμό από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου φαίνεται αμήχανος και πολύ ενοχλημένος με την παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων που βρέθηκαν στη συναυλία – αφιέρωμα στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του΄80 "Το Μινόρε της αυγής".

Στην πρωινή εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω", έπεσε και μία βόμβα. Όπως αναφέρθηκε, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μάλλον "ξαναμαγειρεύει" το ειδύλλιο με τη Χριστίνα Κοντοβά η οποία χώρισε πρόσφατα και εκείνη με τον Τζόνυ Καλημέρη. Μάλιστα, στην εκπομπή τονίστηκε ότι το "μαγείρεμα" ξεκίνησε πριν ο ηθοποιός χωρίσει από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου! Όπως αντιλαμβάνεστε, αν η συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιωθεί, μιλάμε για είδηση – βόμβα που λύνει και όλο το μυστήριο του ξαφνικού χωρισμού.

 

Tags αλεξανδρος μπουρδουμης, Χριστίνα Κοντοβά, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4489 s (227 Queries.) // Parse time: 0.9369 s // Total time: 3.3858 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X