Gabrielle: Το νέο άρωμα του οίκου Chanel που θα σε συνεπάρει


Gabrielle: Το νέο άρωμα του οίκου Chanel που θα σε συνεπάρει

Μια νέα πραγματική έκφραση και έμπνευση

Οι επικεφαλής μοδίστρες της στη Rue Cambon, όπως και η ιστορία της διάσημης μπουτίκ της, όλοι την φώναζαν Mademoiselle. Μόνον οι πολύ κοντινοί και προσωπικοί φίλοι της τολμούσαν να την αποκαλούν Coco, ένα ψευδώνυμο που έχει γίνει θρυλικό. Αν η Coco ήταν το πνεύμα της ίδρυσης του οίκου Chanel, τότε η Gabrielle είναι η πραγματική ενσάρκωση της. Από ένα ρόλο στον επόμενο, η Gabrielle ήταν αυτή που ανακάλυψε τον τρόπο να οδηγήσει τον οίκο Chanel προς την επιτυχία. Η Coco, η δημιουργός, οφείλει την ύπαρξή της στην Gabrielle την εφευρέτρια. Η Gabrielle, το όνομα που αναγράφεται στο πιστοποιητικό γέννησής της, δείχνει την αυθεντικότητα της Chanel με τον πιο αγνό και απογυμνωμένο τρόπο από τις τεχνικές. Αυτό το όνομα της γέννησης της προκαλεί μια οικεία και χωρίς πολλά στολίδια αλήθεια. Μια απόλυτη ειλικρίνεια που απευθύνεται σε όλους, όσοι αποφάσισαν να εκφράσουν ποιοι είναι χωρίς μάσκες, χωρίς ρόλους, χωρίς προσωπεία.

Πετάει μέσα κοινωνικές συμβάσεις, το Gabrielle Chanel είναι ένα άρωμα για μια γυναίκα που επιλέγει το δικό της μονοπάτι. Το Gabrielle Chanel δεν είναι ένα άρωμα που φωνάζει. Είναι μια επαναστατική καρδιά που κτυπά σε κάθε γυναίκα για να αποκαλύψει μια μοναδική ταυτότητα. Αναδεικνύει τη φυσική αύρα και δεν επηρεάζεται από οποιαδήποτε εξωτερική βούληση.

Το άρωμα Gabrielle Chanel προσκαλεί όλες τις γυναίκες να έχουν πίστη στο ποιες είναι και ότι είναι ικανές να επιτύχουν για να βρουν τη δική τους φωνή. Για αυτή την αυτοεκτίμηση και την εμπιστοσύνη είναι ακριβώς όπου η ακλόνητη δύναμή τους ριζώνει, μια αποφασιστική φιλοδοξία να επιτύχουν τον εαυτό τους.

ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ

Ένα εξαιρετικό μπουκάλι για ένα εξαιρετικό άρωμα. Αυτό το επαναστατικό άρωμα απαιτούσε ένα μπουκάλι σαν κανένα άλλο, την πραγματική ουσία ενός μπουκαλιού Chanel. Όπως μια άχρωμη αλήθεια, το μπουκάλι του Gabrielle δεν ήταν ποτέ τόσο λεπτό, επιτρέποντας στο άρωμα να ακτινοβολεί απόλυτα. Ενώ η έννοια της πολυτέλειας συνδέεται συχνά με το βάρος του γυαλιού, ο οίκος Chanel έχει επιτύχει να προσεγγίσει το ακριβώς αντίθετο. Χρειάστηκαν μήνες, ακόμα και χρόνια, για να αναπτυχθεί ένα τέτοιο γυάλινο μπουκάλι με τόσο λεπτά τοιχώματα. Η πλατειά πλευρά του, με σχήμα που θυμίζει τις μοναδικές γραμμές της εικονικής φράσης Chanel, είναι αποτέλεσμα αναρίθμητων τεχνικών. Το marloquette (μαροκέτ) - ο ελαφρώς καμπυλωτός πυθμένας μέσα στα μπουκάλια αρώματος - ωθήθηκε προς τα έξω και στη συνέχεια γυαλίστηκε.

Εξετάζοντας το νέο προφίλ του, οι πλευρές του γυαλιού συγκλίνουν προς το κέντρο της μπουκαλιού, όπου τοποθετείται η τετράγωνη ετικέτα – στο  ίδιο μέγεθος με εκείνη που βρίσκεται στο καπάκι - έτσι ώστε κάθε επιφάνεια να αντανακλά το φως απόλυτα. Ανάμεσα στο χρυσό και το ασήμι, το ματ χρώμα του πώματος, το οποίο χρησιμοποιείται και για να διακοσμήσει το μπουκάλι, εμπνέεται άμεσα από τα υφάσματα Haute Couture που χρησιμοποιούνται στο τμήμα Chanel Heritage. Μια απόχρωση που αντανακλά επίσης το ανάλαφρο άρωμα. Και, αντικατοπτρίζοντας την τελειότητα της επένδυσης του κλασικού Chanel jacket, το πατενταρισμένο ανάγλυφο εσωτερικό της θήκης φιλοξενεί το μπουκάλι σαν θησαυρός, έτσι ώστε όταν το μπουκάλι αφαιρεθεί από το αμπαλάζ όπου είναι φωλιασμένο αφήνει ένα τέλειο αποτύπωμα της σιλουέτας του. Ένας τρόπος για να γιορταστεί η αληθινή πολυτέλεια και αποκαλυφθεί το έντονο φως που κρύβεται μέσα στο μπουκάλι.

"Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ", GABRIELLE CHANEL

Αφηρημένο, λουλουδάτο με χαρακτήρα "ηλιακό", φωτεινό και αέρινο, όπως ακριβώς η Gabrielle Chanel. Τη σύνθεση του αρώματος Gabrielle Chanel υπογράφει ο αρωματοποιός Olivier Polge, ο οποίος σε συνεργασία με το Fragrance Creation and Development Laboratory του οίκου, βασίστηκε στα μέχρι τώρα συστατικά των αρωμάτων του οίκου και το συνδυασμό ενός μπουκέτου τεσσάρων λευκών λουλουδιών: ανθοί πορτοκαλιάς, γιασεμί, ylang-ylang και tuberose από τον κήπο της Grasse. Κάθε του νότα επάνω στο γυναικείο σώμα, χτυπά δυνατά για να αποκαλύψει μια καινούρια ταυτότητα. Το άρωμα Gabrielle Chanel καλεί τις γυναίκες να πιστέψουν στον εαυτό τους, στις δυνατότητες τους και σε όλα όσα μπορούν να πετύχουν.

ΗΛΙΑΚΗ ΔΟΝΗΣΗ

Εάν έπρεπε να επιλέξετε ένα, ποιό θα ήταν; Ποιο λουλούδι θα μπορούσε απλώς να ενσωματώσει την ελεύθερη και απόλυτη γυναικεία νοοτροπία της Gabrielle Chanel; Ενώ τα λουλούδια πάντα εμφανίζονται στο ίχνος των αρωμάτων Chanel, ποτέ δεν έχουν βρεθεί γυμνά, ποτέ δεν αντιμετωπίζονται κυριολεκτικά. Βυθισμένα σε αφαίρεση, τυλιγμένα σε ξύλα ή βάλσαμα, εξαρτώνται από μια αρχιτεκτονική δομή. Με το άρωμα Gabrielle Chanel, ο αρωματοποιός Olivier Polge, σε συνεργασία με το Fragrance Creation and Development Laboratory, το εργαστήριο δημιουργίας και ανάπτυξης αρώματος του οίκου Chanel, τους έδωσε μια ολοκαίνουργια φωνή. Και το πέτυχε συνθέτοντας ένα ονειρικό λουλούδι, μια εκρηκτική corolla, ένα στεφάνι από λουλούδια, έναν ανεμοστρόβιλο από πέταλα. Ένα άσπρο τόσο ασήμαντο φως φαίνεται να ακτινοβολεί από το δέρμα. Αυτό το καθαρό προϊόν του νου έχει δημιουργήσει ένα ιδανικό λευκό λουλούδι, αντλώντας από όλες τις φυτικές ποικιλίες που έχουν καταγραφεί ποτέ στην ιστορία της Chanel Fragrances. Ο Olivier Polge ξεκίνησε επιλέγοντας το ylang-ylang, το γιασεμί και τους ανθούς της πορτοκαλιάς, καθώς και ένα άγγιγμα tuberose που καλλιεργείται τώρα στους κήπους της Grasse, αλλά έπειτα οδήγησε την σκέψη του για τα λευκά λουλούδια πολύ μακρύτερα. Διαφοροποιώντας το φάσμα τους, αποκρυπτογραφώντας τη έντασή τους, έδειξε ενδιαφέρον για τα μόρια που τα συνθέτουν. Αύξησε λοιπόν, την ένταση του γιασεμιού. Χρησιμοποίησε στη σύνθεσή του νότες από white musk για να προσθέσει περισσότερη βελούδινη αίσθηση στα πέταλα του ylang-ylang. Τόνισε την εξωτική, κρεμώδη υφή του tuberose με γαλακτώδες σανταλόξυλο. Ενίσχυσε τη φρεσκάδα των ανθών της πορτοκαλιάς με τη φλούδα μανταρινιού, μια πιο θερμή νότα από γκρέιπφρουτ και έναν υπαινιγμό από φραγκοστάφυλο. Το φανταστικό λουλούδι κάνει πολύ περισσότερα από το να παράγει μια παλμική δόνηση στο δέρμα. Διαχέει τη φωτεινή του δύναμη όπως ένα φωτοστέφανο. Μια φανταστική αύρα λουλουδιών σε μια θερμή ξυλώδη βάση. Ελαφρύ στην αίσθηση, δυνατό και μεθυστικό στη μυρωδιά, είναι ένα άρωμα γεμάτο αυτοπεποίθηση, που διατηρεί παρόλα αυτά έναν μίνιμαλ, αλλά ταυτόχρονα πολυτελή χαρακτήρα. Το άρωμα Gabrielle Chanel δεν είναι απλώς ακόμα ένα άρωμα. Είναι μια γνήσια επανάσταση.

Tags chanel, chanel Gabrielle, Gabrielle, αρωμα, Ομορφια, beauty, perfume


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4289 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3527 s // Total time: 2.7816 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X