Η προσωπικότητα της μητέρας μπορεί να καθορίσει το φύλο του μωρού που περιμένει!


Η προσωπικότητα της μητέρας μπορεί να καθορίσει το φύλο του μωρού που περιμένει!

Τι λένε οι επιστήμονες…

Σύμφωνα με μια σειρά μελετών, που διεξήχθησαν από τον επιστήμονα για την αναπαραγωγή Dr. Valerie Grant, τα χαρακτηριστικά της μητέρας μπορεί να είναι ένα καλό σημάδι για το φύλο του μωρού που θα έρθει.

Είναι γνωστό ότι το σπέρμα φέρει το χρωμόσωμα που καθορίζει το φύλο, έτσι πιστεύεται ότι το σώμα της μητέρας δεν έχει κανένα αντίκτυπο στο φύλο του μωρού. Ωστόσο, ο Δρ Grant προτείνει ότι το ωάριο της γυναίκας είναι προδιάθετο να δεχτεί το προτιμώμενο χρωμόσωμά της από το σπέρμα.

Όταν πρόκειται να ανακαλύψετε το φύλο του μωρού σας κατά τη διάρκεια του υπέρηχου, οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι τύχη αν θα είναι κορίτσι ή αγόρι. Ορισμένοι πιστεύουν ότι έχουν «αίσθημα» ότι θα είναι κοριτσάκι ή αγοράκι.

Σύμφωνα με μια σειρά μελετών, που διεξήχθησαν από τον επιστήμονα για την αναπαραγωγή Dr. Valerie Grant, τα χαρακτηριστικά της μητέρας μπορεί να αποτελέσουν σημάδι για το φύλο του μωρού που θα έρθει.

Η Δρ Grant διαπίστωσε ότι θα μπορούσε να προβλέψει το φύλο των παιδιών των γυναικών προτού να είναι ακόμη έγκυος με ακρίβεια 80%. Όλα αυτά προηγήθηκαν απλά ζητώντας από τις γυναίκες στοιχεία της προσωπικότητάς τους. Εάν περιγράφηκαν με οκτώ ή περισσότερα επίθετα που υποδηλώνουν κυριαρχία ή εξουσία από 64 λέξεις συνολικά, ήταν πιο πιθανό να έχουν γιους. Κάτω από οκτώ, κορίτσια!

Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το επίπεδο τεστοστερόνης στο σώμα μιας γυναίκας δεν περιορίζεται μόνο στη γενετική αλλά και σε άλλους παράγοντες, όπως η ηλικία, το περιβάλλον και ο κύκλος της εμμήνου ρύσεως. Αλλά η έρευνα δείχνει ότι όταν το επίπεδο φτάσει σε αρκετά υψηλό βαθμό, συνδυάζοντας τη γενετική και άλλους παράγοντες, μπορεί να καθορίσει το φύλο του μωρού.

Tags εγκυος, ερευνα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1759 s (229 Queries.) // Parse time: 0.7884 s // Total time: 2.9643 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X