Κύπριος ποδοσφαιριστής ζευγάρι με την αδερφή της Kate Moss


Κύπριος ποδοσφαιριστής ζευγάρι με την αδερφή της Kate Moss

Όλες οι λεπτομέρειες…

H διαρροή της σχέσης τους μαγνήτισε τα media και αναμένεται η παπαράτσι να τους τρέξουν για τις πρώτες φωτογραφίες. Ήδη η σχέση τους συζητιέται στα πηγαδάκια της showbiz. Βραδιά πάθους πέρασαν η ετεροθαλής αδερφή της Kate Moss και ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, Μάικ Θαλασσίτης, που είναι γνωστός στη Βρετανία για τις επιτυχίες του στο γυναικείο φύλο.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα της εφημερίδας "Sun", το οποίο αναφέρει ότι ο 24χρονος, που υπήρξε διεθνής με την Εθνική ομάδα κάτω των 19 ετών της Κύπρου και τώρα αγωνίζεται στη βρετανική ομάδα τοπικού πρωταθλήματος Margate, συνάντησε το 19χρονο μοντέλο στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Mahiki του Λονδίνου πριν από έναν μήνα.

"Η Lottie και ο Μάικ δεν έκρυψαν ότι άρεσαν ο ένας στον άλλον" ανέφερε πηγή της εφημερίδας, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, προσθέτοντας ότι ειδικά ο Κύπριος ποδοσφαιριστής "δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της".

Πέρασαν τη βραδιά, όπως λέει, φλερτάροντας απροκάλυπτα και χορεύοντας συνεχώς. Για να κρατήσουν όμως τα προσχήματα, αποχώρησαν χωριστά από το club, με τη Lottie να φεύγει πρώτη. Συναντήθηκαν όμως αμέσως μετά, υποστηρίζει η "Sun", για να ζήσουν το πάθος τους.

Η βραδιά όμως δεν είχε συνέχεια, καθώς ο Θαλασσίτης, που πρόσφατα συμμετείχε στο σκανδαλιστικό reality "Love Island" και λέγεται ότι είχε σχέση με την παρουσιάστρια Caroline Flack και το μοντέλο Beth Humphreys, φέρεται ότι δεν ήθελε να δεσμευτεί.

 

Tags lottie moss, Kate Moss, Μάικ Θαλασσίτης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3103 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3486 s // Total time: 2.6589 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X