Ποιες γυναίκες προτιμούν οι άντρες;


Ποιες γυναίκες προτιμούν οι άντρες;

Διαβάστε αναλυτικά

Οι γυναίκες μπορεί να αγαπούν τις καμπύλες τους περισσότερο τώρα από ό, τι τα τελευταία 50 χρόνια, αλλά προφανώς οι άνδρες δεν αισθάνονται αρκετά το ίδιο.

Αυτό ισχύει σύμφωνα με μια μελέτη (που δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο PeerJ το 2015) επικεντρωμένη στις διαφορετικές προτιμήσεις της γυναικείας διαμόρφωσης σώματος που πραγματοποίησε ο καθηγητής John Speakman.

Η ομάδα του Speakman έδωσε σε άνδρες, από 10 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, ένα σύνολο καρτών που χαρακτήριζαν τα διαφορετικά σχήματα σώματος γυναικών και τους είπε να τα ταξινομήσουν με σειρά ελκυστικότητας.

Η πιο δημοφιλής κάρτα απεικονίζει ένα θηλυκό σώμα, το οποίο είναι αδύνατο και έχει σχέση με τη νεότητα. Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι η δημοτικότητα των γυναικείων μορφών σώματος μειώθηκε καθώς δείκτης μάζας αυξήθηκε.

Προφανώς υπάρχει ένας εξελικτικός λόγος για αυτή την προτίμηση, επειδή οι νεότερες γυναίκες θεωρούνται ως βοηθοί και ως εκ τούτου έχουν καλύτερη ικανότητα αναπαραγωγής.

"Η φυσική κατάσταση με εξελικτικούς όρους περιλαμβάνει δύο πράγματα: την επιβίωση και την ικανότητα αναπαραγωγής", εξηγεί ο Speakman. "Αυτό που θέλαμε να διερευνήσουμε ήταν η ιδέα ότι όταν εξετάζουμε κάποιον και θεωρούμε ότι είναι σωματικά ελκυστικός, κάνουμε αυτήν την αξιολόγηση βασισμένη σε μια σκληρή ενσύρματη εξελικτική κατανόηση του δυναμικού τους για μελλοντική επιβίωση και αναπαραγωγική ικανότητα".

Ένας από τους συγγραφείς της μελέτης, ο Δρ Lobke Vaanholt, πρόσθεσε: "Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα εκπλαγούν ότι οι αδύνατες γυναίκες θεωρήθηκαν ως ο πιο ελκυστικές, αφού αυτό επικρατεί τόσο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στον πολιτισμό και στη μόδα, έχουμε μια εξελικτική κατανόηση του γιατί συμβαίνει αυτό".

Tags σχεσεις, αντρες, γυναίκες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1723 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3547 s // Total time: 2.5269 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X