Η νέα συλλογή της Clarins είναι εδώ!


Η νέα συλλογή της Clarins είναι εδώ!

Αποκαλύψτε το πιο όμορφο στοιχείο του χαρακτήρα σας

Εκφραστείτε και διασκεδάστε! Σκιές ματιών που μαγνητίζουν, υπέροχα χρώματα, έντονες γραμμές… αυτή την σεζόν, τα μάτια τραβούν την προσοχή

ΜΑΤΙΑ
Το eyeliner είναι το "αστέρι" της σεζόν και σχηματίζει την περιοχή του ματιού με στυλ και έντονο αποτέλεσμα. Στο κινητό βλέφαρο, σκιά και φώς ενώνονται μαζί και δημιουργούν ένα τέλειο αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα.

Το Graphik Ink Liner επιτρέπει στις γυναίκες να εκφράσουν τον εαυτό τους. Έντονο μαύρο χρώμα αιχμαλωτίζει το φως και προσφέρει βαθύ και έντονο αποτέλεσμα και φωτεινότητα. Με φόρμουλα μακράς διάρκειας δεν τρέχει και τονίζει τα μάτια για ώρες. Η απαλή, κωνική άκρη του ακολουθεί το σχήμα του ματιού τέλεια και προσφέρει ακριβή, ίσια και εύκολη στην εφαρμογή γραμμή. Τα αποτελέσματα είναι τέλεια, κάθε φορά.

Η τετραπλή παλέτα ματιών αντικατοπτρίζει τα χρώματα του φθινοπώρου: δύο αποχρώσεις του πράσινου, μια με σατινένιο αποτέλεσμα και μια άλλη σκούρα με γυαλιστερό αποτέλεσμα, μια σκούρα γκρίζα ματ απόχρωση και μια απαλή ροζ με σατινένιο αποτέλεσμα. Επίσης δύο νέες αποχρώσεις της ombre matte σκιας, μια μπεζ και μια σε έντονο μπλε. Μια απίστευτη φόρμουλα εύκολη στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα.


ΧΕΙΛΗ
Όμορφα, ακτινοβόλα χείλη. Δύο νέες αποχρώσεις μολυβιών για τα χείλη τα οποία γλιστρούν εύκολα στο περίγραμμα των χειλιών και ζωγραφίζουν την τέλεια γραμμή η οποία τονίζει τα χείλη και βοηθά το κοκκινάδι να μένει σταθερό.

Επίσης, τρεις νέες αποχρώσεις της σειράς Joli Rouge, το ένα σε βαθύ κόκκινο, το άλλο σε απαλό ροζ και το τρίτο φωτεινό ροζ, προσφέρουν ενυδάτωση και φωτεινότητα για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Tags clarins, clarins Graphik Autumn 2017 Make up Collection, makeup, make-up, beauty, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7348 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3841 s // Total time: 3.1189 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X