Training for Lives: Κουβανεζίκη φιλανθρωπική βραδιά για τα παιδιά


Training for Lives: Κουβανεζίκη φιλανθρωπική βραδιά για τα παιδιά

Στις 29 Σεπτεμβρίου και Guaba Beach Bar

Η Χριστίνα Μιχαήλ με το concept "Τraining for lives" και το Guaba Beach Bar  στη Λεμεσό ενώνουν δυνάμεις για να προσφέρουν μία φαντασμαγορική βραδιά για το κοινό τους.

Στις 29 Σεπτεμβρίου στις 21.00, στην σκηνή θα ανεβούν για μία μοναδική παράσταση με Κουβανέζικη γεύση, το παγκοσμίως φημισμένο γκρουπ χορευτών, Cuban Flex, παρασύροντας το κοινό στους ρυθμούς reggaetón, salsa, και bachata. Οι τρεις επαγγελματίες χορευτές με το μοναδικό τους ταλέντο έχουν ταξιδέψει σε όλο τον πλανήτη, μαγεύοντας πλήθη κόσμου με το στυλ τους.

Η τιμή εισόδου θα είναι 10 ευρώ και όλα τα έσοδα θα δοθούν στο ίδρυμα "Χέρι με Χέρι". Επιπρόσθετα θα υπάρχουν λαχεία για την κλήρωση δώρων, στην τιμή των 5 ευρώ.

Έχοντας την ίδια αντίληψη πως μία κοινωνία που πλέον νοσεί να προσφέρει υγειονομική περίθαλψη, ο σκοπός της βραδιάς είναι η υποστήριξη του φιλανθρωπικού ιδρύματος Χέρι με Χέρι του Fameline Holding Group (FHG) με στόχο να προσφέρει την δυνατότητα σε κάθε παιδί να μην στερείται των τριών στοιχειωδών δικαιωμάτων - φαγητό, υγεία και εκπαίδευση.

Το Ίδρυμα Χέρι με Χέρι δημιουργήθηκε το 2010 από τον ιδρυτή και διευθύνοντα συνέταιρο του FHG, Αδάμο Σεραφίδη. Στόχος του είναι να στηρίζει οικογένειες με παιδιά που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες ή/ και προβλήματα υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 94200215 (Χριστίνα Μιχαήλ), Facebook: Christina Michael – Training for Lives, όπως επίσης με το ίδρυμα Χέρι με Χέρι στο τηλ. 25889804.

Tags Training for Lives, Guaba Beach Bar, go out, διασκεδαση, χορός, μουσικη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0133 s (231 Queries.) // Parse time: 0.6148 s // Total time: 3.6281 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X