Με περισσότερα κιλά επιστρέφει στην τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη


Με περισσότερα κιλά επιστρέφει στην τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη

Οι πρώτες δηλώσες μετά τις διακοπές

Πανέμορφη και μαυρισμένη "τσάκωσε" ο φακός του youweekly.gr την Ελένη Μενεγάκη στο αγαπημένο της στέκι για καφέ, λίγο πριν την τελευταία της καθημερινή στάση, το γραφείο της στην Κάντζα. Ο φωτογράφος και ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας, συνάντησαν την Ελένη η όποια δεν σταματούσε να μιλάει στο τηλέφωνο. Αυτό που έλεγε συνεχώς είναι πως έχει πάρει κιλά από το καλοκαίρι, όμως είναι χαλαρή και προσπαθεί να τα χάσει…

"Πέρασα θαυμάσια, ξεκουράστηκα, έφαγα, πήρα δύο κιλάκια, αλλά δεν με στενοχωρεί καθόλου, ίσα ίσα τα χάρηκα", είπε χαρακτηριστικά αν και ομολογούμε να πούμε ότι εμείς από τις φωτογραφίες δεν καταλάβαμε κάτι τέτοιο. 

"Η εμπιστοσύνη που έχει χτίσει με τον κόσμο είναι αποτέλεσμα μιας διαχρονικής σχέσης βασισμένης κυρίως στην αλήθεια. Ποτέ δεν την κακόμαθαν οι τηλεθεατές, ποτέ δεν “εκμεταλλεύτηκε” η ίδια τη σχέση τους και κυρίως δεν τη θεώρησε ποτέ σχέση. Γι’ αυτό και πάντα κάθε χρόνο τέτοιες μέρες αγωνιά εάν τους αρέσει αυτό που ετοιμάζει με την ομάδα της. Θέλει το εκάστοτε τηλεοπτικό προϊόν που θα παρουσιάσει να είναι χρηστικό και να μπορεί μέσα από αυτό να χαρίζει όσο πιο πολλά δώρα γίνεται στις φίλες της", δηλώνει στο ελληνικό περιοδικό "You" συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη.

Tags ελενη μενεγακη, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6223 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5776 s // Total time: 3.2000 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X