Τα 19 καλύτερα πράγματα για να κάνεις αυτή την εβδομάδα


Τα 19 καλύτερα πράγματα για να κάνεις αυτή την εβδομάδα

Όλα όσα θα γίνουν στην Κύπρο αυτήν την εβδομάδα κι εσύ δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις

Νέος μήνας, νέα σεζόν, νέα εβδομάδα! Κάνουμε νέα αρχή με πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις! Θέατρο, σινεμά, φεστιβάλ, μουσική και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα! Ανακάλυψέ τα όλα μαζί μας!

Park
Στο πλαίσιο του θερινού σινεμά της Κινηματογραφικής Λέσχης Λάρνακας που φιλοξενεί το Μουσείο Πιερίδη στη Λάρνακα, θα προβληθεί η ταινία της Sofia Exarchou (2016). Απομονωμένο κι εγκαταλελειμμένο, περιβαλλόμενο από σάπιες αθλητικές εγκαταστάσεις, το ολυμπιακό χωριό της Αθήνας αποτελεί σήμερα ένα έρημο μέρος με μόνους κατοίκους κάποιες οικογένειες της εργατικής τάξης, στις οποίες προσφέρθηκε δωρεάν στέγαση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Εγκλωβισμένη στο ολυμπιακό χωριό, μια παρέα αγοριών περιφέρεται στα ερείπια περνώντας τον ελεύθερο χρόνο της παραλλάσσοντας τα ολυμπιακά αθλήματα και οργανώνοντας ζευγαρώματα σκυλιών έναντι χρημάτων. Ο μεγαλύτερος της παρέας, ο 17χρονος Δημήτρης, μαζί με την Άννα, μια 22χρονη αποσυρμένη αθλήτρια, θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από το ολυμπιακό χωριό και θα αναζητήσουν διέξοδο στις παραθαλάσσιες παρυφές της Αθήνας. Κατά τις επισκέψεις τους στην περιοχή, θα έρθουν σε επαφή με ξένους τουρίστες και η ανάγκη του Δημήτρη για αποδοχή θα δοκιμαστεί με βάναυσους.
INFO: Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, Μουσείο Πιερίδη, Λάρνακα, 20.30, €3, €5. Πληρ. 99434793.

Το Ψέμα
‘Το Ψέμα’ μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στην Αθήνα στο θέατρο Μικρό Παλλάς παρουσιάζεται φέτος σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο Θοδωρής Αθερίδης, και η Σμαράγδα Καρύδη μετά από 6 χρόνια ενώνονται και πάλι σαν θεατρικό ζευγάρι και μαζί με την Μυρτώ Αλικάκη και τoν Κωνσταντίνο Κάππα θα μάθουν πώς ένα μικρό ψέμα μπορεί να διαταράξει τη ζωή δύο ζευγαριών. Μετάφραση: Μαριαλένα Κωτσάκη, σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης. Πρωταγωνιστούν: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Μυρτώ Αλικάκη, Κωνσταντίνος Κάππας.
INFO: Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 18.30 & 21.00, €30, €25, €20/ Τρίτη 5, 21:00 & Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, 18:30 & 21:00, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, Λεμεσός. Πληρ. www.soldoutticketbox.com.

Λουκής Μενελάου - Πέρα από τα σύνορα
Η νέα σεζόν στην Γκαλερί Γκλόρια αρχίζει με την πρώτη ατομική έκθεση του Λουκή Μενελάου με τίτλο «Πέρα από τα σύνορα». Η έκθεση θα ανοίξει την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μ.μ. Ο Λουκής Μενελάου γεννήθηκε τον Οκτώβριο 1997 και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Το 2016 αποφοίτησε από το GC School of Careers και στη συνέχεια κατατάγηκε στην Εθνική Φρουρά, στην οποία υπηρετεί μέχρι σήμερα. Τον Σεπτέμβριο 2017 θα μεταβεί για σπουδές στην Αρχιτεκτονική στο Bartlett School of Architecture του University College του Λονδίνου. Η έκθεση «Πέρα από τα Σύνορα» επιχειρεί να εστιάσει στο τι σημαίνει Λευκωσία, εξερευνώντας τα νοητά σύνορα πέραν των φυσικών συνόρων που μας έχουν επιβληθεί. Επιχειρεί επίσης να εστιάσει στην αναζήτηση των νοητών συνόρων που μας επιβλήθηκαν από τους νόμους της πολιτείας, με στόχο την υπέρβαση αυτών των συνόρων ώστε να δημιουργηθεί μια πιο ανοιχτόμυαλη και προοδευτική προοπτική για αυτή την πόλη.
INFO: Γκαλερί Γκλόρια, Λευκωσία. Η έκθεση ανοίγει στις 4 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου 2017. Ώρες Επισκέψεων: Δ-Παρ 10.30-12.45 & 17.30-20.00, Σ 10.30-12.45. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags διασκεδαση, εκδηλωση, go out, μουσικη, Θεατρο, συναυλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5805 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3400 s // Total time: 2.9206 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X