Διάσημα tips για fit σώμα!


Διάσημα tips για fit σώμα!

Ακολουθήστε τα και δεν θα χάσετε!

Έξι γυναίκες που θαυμάζουμε μοιράζονται μικρά μυστικά άσκησης και διατροφής που ακολουθούν καθημερινά.

Eva Mendes

"Συνήθως ξεκινάω τη μέρα μου με αβγά. Μπορείς να κάνεις τόσο πολλά πράγματα με αυτά. Ομελέτα με μία φέτα ψωμί ολικής άλεσης, το οποίο, εκτός από πολύ υγιεινό, είναι ιδανικό για την απώλεια κιλών, αφού αποτελείται από κριθάρι, σιτάρι κ.ά. Συνήθως το μεσημεριανό μου περιλαμβάνει σολομό με ρύζι ή κινόα και σαλάτα", λέει η 43χρονη ηθοποιός, σύντροφος του Ράιαν Γκόσλινγκ και μητέρα δύο παιδιών.

Zoe Saldana

Η 38χρονη πρωταγωνίστρια του Avatar λέει: "Ο σύζυγός μου Μάρκο είναι Iταλός, οπότε υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες τροφών στη διατροφή του, όπως είναι τα ζυμαρικά και τα κρέατα πανέ, τα οποία δεν αποχωρίζεται με τίποτα". Παρ' όλα αυτά τον περισσότερο καιρό ακολουθούν μια διατροφή χωρίς γλουτένη, ενώ αγαπούν τις πίτες με ζύμη από κουνουπίδι ή κινόα. Αγαπημένη της προπόνηση είναι η power yoga.

Kate Hudson

Τι κάνει και παραμένει σε τέλεια φόρμα η 38χρονη ηθοποιός; Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, η διατροφή της αποτελείται από ρύζι, φασόλια, φακές, πράσινες σαλάτες, ψάρια, καρύδια, βατόμουρα και άφθονα λαχανικά. Λατρεύει το pilates, ενώ τελευταία δείχνει μεγάλο ενθουσιασμό για το μποξ.

Jennifer Lawrence

Πριν από κάθε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πίνει τσάι χαμομηλιού, το οποίο ηρεμεί το σώμα, βοηθά στην αποβολή του στρες και έτσι αποφεύγεται το πρήξιμο. Επίσης, είναι διουρητικό και κάνει πολύ καλό στην αποτοξίνωση. Με τον προσωπικό της γυμναστή κάνει αερόβιες προπονήσεις ενδυνάμωσης τα πρωινά, ενώ για να χαλαρώσει και να ενισχύσει την ευλυγισία της κάνει yoga.

Emma Watson

Η 27χρονη Βρετανίδα ηθοποιός ακολουθεί μια διατροφή, η οποία περιλαμβάνει άπαχη πρωτεΐνη, ακόρεστα λίπη και τροφές ολικής άλεσης. "Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ συνταγές. Μαγειρεύω όπως ξέρω και ετοιμάζω μόνη τα γεύματά μου. Το αγαπημένο μου πρωινό είναι αβγά scrambled". Όσον αφορά στη γυμναστική, ασκείται 30 λεπτά τη μέρα με τον προσωπικό της γυμναστή, δίνοντας έμφαση στην αντοχή, την ευλυγισία και την ενδυνάμωση.

Blake Lively

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών δεν ενθουσιάζεται, όπως έχει πει αρκετές φορές, να πηγαίνει στο γυμναστήριο, γι' αυτό – όποτε έχει την ευκαιρία– κάνει ποδήλατο στο ύπαιθρο ή πηγαίνει για πεζοπορία. Στο διατροφικό της πλάνο περιλαμβάνονται πράσινα λαχανικά, κινόα, ινδικό κοτόπουλο τίκα μασάλα με ρύζι μπασμάτι και σολομός με κρούστα σουσαμιού.

Πηγή: Περιοδικό "OK!"

Tags υγεια, Διατροφή, άσκηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2304 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3630 s // Total time: 2.5933 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X