Πέθανε ο Έλληνας σχεδιαστής που έντυσε τη Cindy Crawford


Πέθανε ο Έλληνας σχεδιαστής που έντυσε τη Cindy Crawford

Εντοπίστηκε σε κατάσταση σήψης

Νεκρός και σε κατάσταση προχωρημένης σήψης βρέθηκε στο σπίτι του ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μόδας Λούης Γεράρδος. Ήταν 77 χρονών.

O σχεδιαστής μόδας με τη διεθνή καριέρα εντοπίστηκε στο σπίτι του, στην πλατεία Βικτωρίας, στο κέντρο της Αθήνας, από την αστυνομία, αφού οι γείτονες παραπονέθηκαν για την έντονη δυσοσμία.

Η μακάβρια αποκάλυψη έγινε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα με τη βοήθεια κλειδαρά και αντίκρισαν το πτώμα στο κρεβάτι. Όπως γράφει η Espresso το σπίτι δεν έφερε ίχνη διάρρηξης και η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Από την έρευνα και την αυτοψία αποκλείστηκε η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας και έτσι ο θάνατος του αποδίδεται σε αιφνίδια παθολογικά αίτια προ ημερών. Εκτιμάται ότι ήταν νεκρός για περίπου 30 - 35 ημέρες, χωρίς να τον αναζητήσει κανείς. Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Ο Γεράρδος, βρέθηκε μπρούμυτα, στο κρεβάτι του, γυμνός. Προσωπικός στυλίστας και ενδυματολόγος της Μιμής Ντενίση δημιούργησε τα κοστούμια σε πολλές θεατρικές παραστάσεις της. Ο ίδιος είχε ντύσει και τη Cindy Crawford στο εξώφυλλο στο "Elegance". 

Διατηρούσε ατελιέ στην Αθήνα αλλά και στη Φολέγανδρο.

Tags Λούης Γεράρδος, μόδα, θανατος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0286 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3841 s // Total time: 3.4128 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X