Οι 22 καλύτερες συναυλίες για το Σεπτέμβρη, που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις!


Οι 22 καλύτερες συναυλίες για το Σεπτέμβρη, που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις!

Ένας μήνας γεμάτος τραγούδι

Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει και μπορεί ημερολογιακά τουλάχιστον να υποδεχόμαστε το φθινόπωρο, στην Κύπρο όμως συνεχίζουμε να ζούμε το καλοκαίρι. Ένα καλοκαίρι που μαζί του κουβαλά, μεταξύ άλλων, και πολλές συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες σε ανοιχτά θέατρο, υπαίθριους χώρους, πλατείες και όχι μόνο.

Διάβασε παρακάτω ποιους θα υποδεχθούμε στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο, και βάλε υποσημείωση 'να μην ξεχάσω να πάω'.

Μάριος Φραγκούλης
Ο Μάριος Φραγκούλης θα μας ταξιδέψει με τα θαύματα της ελληνικής μουσικής και του διεθνούς του ρεπερτορίου. Δημιουργίες των Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Ρεμπούτσικα, Γαλάνη, Αντύπα, Αλεξίου, Παπαδημητρίου, Γκανά, Μαχαιρίτσα, Καραΐνδρου, Ιωαννίδη, Χατζιδάκι, Ξαρχάκου και Γκάτσου, καθώς θα ακουστούν σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση καινούργια τραγούδια της Ελένης Καραΐνδρου, Δήμητρας Γαλάνη και Γιώργου Ανδρέου καθώς και νέες συνθέσεις του ίδιου του Μάριου Φραγκούλη. Ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια-μύθους, Ελληνικά και από το πλούσιο διεθνές ρεπερτόριο, ο Μάριος Φραγκούλης θα συμπαρασύρει το κοινό σε βραδιές μέθεξης και θα θυμίσουν σε όλους τη δύναμη της μουσικής και του λόγου.
INFO: Πεμ 31 Αυγ, Αμφιθέατρο Αρχ. Μακάριου Γ΄ (Σχολή Τυφλών). Εισιτήρια: tickethour.com.cy και όλα τα ACS couriers & Παρ 1 Σεπ, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός. Εισιτήρια "Ταμείο Οδού Ειρήνης 158", τηλ. 25878744, στο tickethour.com.cy και όλα τα ACS couriers.

Ο Γκάτσος που αγάπησα
Το μουσικό μέρος του φεστιβάλ Κύπρια 2017 αρχίζει με την παράσταση 'Ο Γκάτσος που αγάπησα', στο πλαίσιο της οποίας ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα καρδιάς στον σπουδαίο ποιητή με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων από τον θάνατό του.
INFO: Σ 2 Σεπ, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός & Κ 3 Σεπ, Αμφιθέατρο Μακάριος ΙΙΙ, Λευκωσία.

Αλέξια
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Κύπρια 2017, η Αλέξια με 10μελή ορχήστρα και μαέστρο τον πιανίστα και ενορχηστρωτή Antoni Donchev και το κουιντέτο του, μαζί και με επίλεκτους μουσικούς από την Κύπρο και την Ελλάδα, θα παρουσιάσουν την παράσταση 'The Untold Story of Women in Jazz'. Μέσω αυτής, αποτίουν φόρο τιμής σε ορισμένες από τις σπουδαιότερες γυναικείες φωνές της jazz, όπως Nina Simone, Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Doris Day κ.ά. και φωτίζουν τις ιστορίες τους μέσα από τα τραγούδια τους.
INFO: Τετ 6 Σεπ, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία & Πεμ 7 Σεπ, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, Λεμεσός. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags go out, μουσικη, συναυλια, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4623 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3448 s // Total time: 2.8071 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X